00:03

1. Jag tycker att det är lika coolt varje gång klockan är 00:00.
2. Englands nationalsång är en av mina favoritlåtar.
3. Jag är sjukt svartsjuk.
4. Det finns bara två personer som vet allt om mig.
5. När jag är nervös skriver jag alltid två bokstäver samtidigt, typ ssåhär.

Kom till Västra Frölunda

Herregud vilken spännande släkt jag har. Jag trodde att mammas sida av släkten bestod av mig plus några gamla gummor, enda tills idag. Fosterbarn, elaka surtanter, adopterade, är bara några. Haha, det blev en väldigt intressant dag tillslut! Plus en väldig (o)lyckad tårtätardag.
Jag älskar moln. Jag kan sitta och bara titta på dom hur länge som helst, extra roligt är det när det dom rör på sig. Man liksom fastnar med blicken, och kan inte flytta den, och det känns som om någon hypnotiserar en. Och speciellt när det är ganska mulet, så att bara solen syns igenom ibland.

Jag hatar dig
Du är


för perfekt...

Varför är du naken jesper

Snön är borta :( bäst för den att den kommer tillbaka.
Jag längtar sååå mycket till när jag får min kamera. Satan också att den ska vara så dyr.
Om någon har 2499 kr över, köp denna till mig :D www.photowall.se/redirect.aspx?item=e1409

i walk on the slang

Thomas
+
en bra skola
bra program, med roliga individuella val
många fler människor, alltså fler chanser att det finns trevligt folk
alla lokaler är helt nya

-
man lär känna igen väldigt många
tråkiga inriktningar (men bra)
Ser ut som att det blir Thomas iallafall :/

i walk on the slang

Europa
+
"fin"
roligt program
många nya människor


-
snobbig
"fejkat" program för att det ska verka roligare
människor jag inte gillar

But now I can't stand her anynmore

Idag var det ju öppet hus på thomas, och det var jättebra. Dom har ju byggt om allt, så det var ju fint och så. Men det är ändå något som gör att jag inte vill gå där, och det gillar jag inte eftersom det är en jättebra skola.
Nu står der ju mellan Natur på Thomas och Artes på Europa. Artes verkar ju mycket roligare, för där får man ju hålla på med musik istället för att bara plugga hela tiden. Fast Thomas verkar ioförsig "lugnare". Usch, vad sånt här är jobbigt. Jag får väl göra en plus och minus-lista, det brukar funka.

Pang Prego

Idag var det öppet hus på whie. Jag hade ju ganska höga förhoppningar, eftersom det verkade bra och jag trodde att det skulle passa mig. Men jag vet inte riktigt, men den verkade.... jag vet inte.... lite "skum". Det var liksom två klasser, med 14 elever i varje. Fyra killar på hela skolan. Man var tvungen att gå upp FYRA trappor för att komma till skolan, som hade två klassrum. Jo visst, det verkade bra och sådär, men den är ju så ny så det verkar inte som om dom har fått ordning på allt. Plus att det inte finns bild eller musik! Då har man ju inget att se fram emot. Jaja... jag ska ju på thomas i helgen också, synd bara att europa inte har något mer öppet hus.
Igår var en trevlig dag! Efter skolan hämtade morfar mig, och jag fick välja vad jag ville ur ginza-katalogen! Jag tog kentboxen, Northager Abbey (Jane Austen), och Mansfield Park (också Jane Austen). Sen ringde jag pappa och han lärde mig allt om andra världskriget, synd bara att figge(!!!) ändrade sig idag så vi hade inget prov.... Sen ringde jag emilia och berättade allt om andra världskriget för henne, vi pratade i 44 minuter. Se ringde jag ann, och vi sms:ade svante och det visade sig att vi inte skulle ha någon gitarr idag... vi pratade i 1 timme och 17 minuter. Och sen blev det greys!

+ och -

Minuslistan idag:
Figge. Kan han bestämma sig om vi ska ha prov eller inte?!
Att det nästan inte finns någon chans att jag ska få så mycket pengar i julklapp att det räcker till en kamera.

Pluslista:
SNÖN!
kent. Dom är alltid på plus!
Att det gick bra på proven.
Det är öppet hus på whie imorgon!

Dom viskar hålen
i himlen är från hans klor

Nej se det snöarOch nej, kameran är inte den bästa, men om man exponerar bilden blir den rätt så ljus faktiskt, men lite skakig....


Om någon har en Canon Eos 1000D eller Canon Eos 450D över, så tar jag gärna den :)

Take these arms that were made for loving

DET SNÖAR! Vad jag älskar snö, man blir alltid så glad av det! Tusen gånger bättre än regn, och jag gillar regn.
Roligast idag måste ha varit på gympan, då vi hade dansstopp som uppvärmning, till Cara Mia. Ann, jag och Jojo körde stenhårt på "Gräsklipparen", en dans då man sätter ut armarna som om man håller i en gräsklippare, och sen trampar man runt i ologiska cirklar. Det är en väldigt enkel dans, så ibland gjorde vi "Pepparkaksbaket". Den går till såhär att man först kavlar ut en deg, sedan trycker ut former, sen stoppar in den i ugnen och väntar, och tillsist tar man ut den. Inte heller den dansen är så väldans svår. Dom enda som tog denna övning på allvar, var nog emma och jessica. Emma dansade alla danser som finns, samt några som inte finns, och jessica gjore sina egna moves som hon säkert tyckte var väldigt fina. Det tyckte vi också....hm.
Vi har fått tillbaka matten och engelskan också! Det gick väldigt bra :) Men det var ovanligt många som blev missnöjda.... På engeskan gick det också väldigt bra :)She looks like the real thing
She tastes like the real thing
My fake plastic love

Oota Boota Kanoota

Som om Jag bryr mig

Imorgon får vi tillbaka matten, och kanske engelskan! Håll tummarna :)
Idag hade vi lucia-träning. Jag tror faktiskt inte att jag ska vara med, det verkar bara så allvarligt och tråkigt. Plus att jag inte kan sjunga. Aja, vi får väl se :P
Blek & Gul
Framför TV:n blir
vemsomhelst ful
Jag hatar dig

Och jag blir verkligen så glad

Idag var en ganska händelselös dag. Figge hade samma lektion som han hade i fredags, och det roliga var att ingen sa till honom.  Sen blev han jättearg på oss för att vi inte kunde tre städer i holland eller Libanons huvudstad.
Jag har kommit på ett sammanband mellan att vi inte kan någon spanska trots att vi har haft spanska i fyra år, och att vi inte är särskilt bra på kartkunskap. Jo, vilken lärare har vi i spanska? Henke. Vilken lärare har vi i geografi? Henke. Jag säger inte att det är hans fel, jag bara påpekar fakta.
På torsdag är det öppet hus på Whie! Vad kul det ska bli :D Vi kommer ju kanske få träffa några framtida klasskompisar. Fast vi måste prata med VanteSvante, så att inte gitarren är på samma tid....

För du är verkligen precis som jag

Och du & jag håller andan och håller händer i språnget

Hemma igen :D I lördags blev det uppsala, och jag köpte jättefina vantar från gin tricot! Jag vet att ALLA tycker att dom är jättefula, dom är svarta, med päls på ovansidan och "läder" på undersidan. Det ser ut som att jag har börnramar eller vad det nu heter. Sen, åkte vi hem till ann, och hon och jag och jojo (som inte åt något) gjorde sushi. Fast det blev lite konstigt, jag åt tre bitar sen mådde jag illa. Den blev till frukost istället :) Sen "imorse" kom janina, och vi kollade på Sweeny Todd och hon blev rädd för mina vantar, så jag passade på att jaga henne runt huset. Jag snubblade flera gåner. Hon nöp mig. Jag nöp henne. Sen gick hon.

Helgens kommentar:
Vi sitter och spelar kort, och helt plötsligt:
Jojo: VEM HAR PRUTTAT?!
Jag och Ann: Eh... va?!
Jojo: Det luktar sushiprutt. VEM VAR DET?!

 
Ann tog mitt täcke. Jojo tog hennes täcke, alltså mitt täcke. Jag frös.


Älskling vi ska alla en gång dö

In denial

Jag har ändrat mig, det ÄR kul att blogga! Att bara få skriva av sig, utan att tänka så mycket på vad man skriver.
Snart börjar idol igen. Det spelar ingen roll vem som åker ut, bara det inte är robinblond!

Önskar att någon...

Vad är det som tvingar dej att
tvinga mej att stanna kvar

Men vem bryr sig egentligen om grammatik

Vi lär oss subjekt, objekt och sånt:
På tavlan:
"Han älskar henne"
Figge: (försöker få johanna att säga verbet, alltså "älskar") Någon, något....?
Johanna: .... hm... nååågon...?

Le Valse D'Amelie

Matteprov idag! Jag älskar när jag kan, och jag blir så himlans glad när jag klarar det sista mvg-talet. Speciellt när andra inte klarar det, men jag hatar när andra skryter om att dom har klarat saker som jag inte har klarat, så skryter gör jag inte. Men GLAD är jag :D
Gud vad skönt det är med fredag. Även om den här veckan har gått väldigt fort, så är det ju alltid skönt att få sova ut och vara ledig från prov. Plus att det är idol ikväll! Fast det är ju hundra gånger tråkigare utan lars :(

Ann imorgon då? Jag tror det.

Will you be my shoulder when I'm grey and older?
Promise me tomorrow starts with you,
Getting high; running wild among all the stars above.
Sometimes it's hard to believe you remember me


N:te talet någon?

Vi har matteprov imorgon. Det är det enda prov jag är nervös för, plus sånna som innehåller matte, tillexempel fysik. Egentligen borde jag inte vara det, men prov är ju prov och det är klart att man är rädd för att få en minnesförlust JUST då. Och för att jag nästan alltid jobbar med någon, så jag är inte säker på att jag kan helt själv. Men man kan ju aldrig göra mer än sitt bästa, så jag får väl försöka med det...
Ge mig en vinterdrog
Ge mig allt du har
Kom nu jag är kroniskt låg
Bara mörkret hörs

Kom igen nu Lena!

VI fick tillbaka proven idag! Jag kan ju inte säga annat än att det gick jättebra :) Fast jag hatar när jag inte är helt bäst. Men jag får väl ta och inse att man inte alltid kan vara bäst.

Dagens kommentar:


I busskuren när vi väntar på bussen:
Ronja: Ja men tänk på att om du vil starta ett eget företag så måste det ju vara något nytt, något som andra inte har kommit på.
Johanna: Ja.... jag kanske ska börja sälja mobilsmycken?

http://www.youtube.com/watch?v=2-5cUqBcwH4

Ledig halva dagen idag! Usch vad skönt. Vi hade bara två lektioner, gympa och matte. På gympan hade vi handboll, en sport som jag verkligen inte förstår. Matten gick rätt bra, speciellt till vår nya mattelåt!
alla människor är blanka som is
och du fastnar under ljusen
som ett fotografi

Den som dör får se / Markus kyrkogård

Är du rädd? Är det så? Du är rädd? Du är rädd? Om du är rädd sluta med det. Om du är bränd o rädd lägg av med det. Lita på mig börja med det. Lita på mig sen får vi se Om du är rädd sluta med det. Om du är bränd o rädd lägg av med det. Lita på mig börja med det. Lita på mig. Testa det.

Nämen

Jag har kommit på att det är väldigt tråkigt att blogga, och det är därför jag inte gör det så ofta. Men jag bloggar alltid i huvudet, och det var därför jag startade en blogg från början. Om allt jag tänkte skulle hamna i en blogg på riktigt, skulle det bli en väääldigt intressant blogg, jag lovar. Den skulle handla mycket om...skolan. Gaia. Kompisar. Om allt jag är trött på och allt jag älskar. Som jag sa, väldigt intressant. För dom som bryr sig, det vill säga ingen.

Bara för att jag och Janina är snyggast.

Regn regn regn

Alla som gjort mig glad idag:
Janina, hon sa att min nya stickade tröja va jättefin.
Linnea, jag har ju egentligen inte pratat med henne idag, men hon sms:ade inte mig idag så alltså slösade jag inga pengar på sms.
Cissi, för att hon skämtar om Irina med mig.
Jojo, för att hon är så himlans snäll och hjälper mig på provet.
Ann, för att det bara är vi som fattar pang prego-skämt.
Emilia, för att hon alltid får mig att skratta när hon gör den där grejen med ögonen.

RSS 2.0