We're gonna come together, we're gonna celebrate, we're gonna gather around like it's your birthday

Jag har nog jordens bästa familj+vänner. Har haft den bästa artonårsdag man kan tänka sig.
-
I söndags firades jag och fick den bästa ljudanläggningen med historiens bästa högtalare. Nästan iallafall. Fick dock ingen sån där cool "Amy Diamond"-tröja som Elin har, lite surt.
-
-
-
-
-
Haha, gillar att Erik är så lång så att från hans vinkel ser det ut som att jag är en liten dvärg. Men det är jag alltså inte, om ni tvivlade.

Men jag kallar henne Tess

Anledningar till att denna tisdag är en helt sjukt bra dag:
- Vi slutade en timme tidigare = man hinner se O.C.
- Jag gick till körskolan och bokade in teorikurs och körlektioner. Körkort tills i sommar, here I come!
- Vi gjorde en killer-powerpoint på svenskan. Helt sjukt så bra den är.
- Det var varmt och soligt och vårigt.
- Fick reda på att båda mina favvokusiner kommer och grattar mig på fredag, made my day!
- Imorgon fyller jag arton.
-
-
En mindre bra sak är dock att mamma har köpt en skiva med Peter LeMarc. Så nu tvingas jag lyssna på "Jag vet vad hon heter... men jag kallar henne Tess." Annars får denna dag fem av fem toasters. Och än en gång, imorgon fyller jag arton. (Bara för er information, jag gillar grattis-sms)

Fun fun fun

I början av dagen we were all like:
-
-
Sen under/efter fysiklabben blev vi mer
-
-
Men sen blev dagen bättre igen och vi återgick till att dansa med dragspel.
-
-
Och ännu lite senare fick jag sms av vår kära mattelärare om provet. Jag är bäst.
-
image

Bra att sätta dyslexibarnen bredvid varandra, bra.

Om cirka tjugo minuter ska jag vaccinera mig. Varför, undrar ni? Jo, för att om 18 dagar åker jag och le bästa släkt till Egypten och kommer ha den bästa veckan ever.
-


Yesterday was thursday

Gillar hur alla andra har upptäckt Rebecca Black's låt "Friday" (som för övrigt är typ världens bästa låt om ens öron inte riktigt fungerar som de ska) nu, efter att den har funnits på tumblr så länge att den inte ens är inne längre. Då upptäcker facebook den. Ännu ett exempel på varför  slår  (åh så fin urklippning där).
-
Det var för övrigt ett helt uppslag om henne idag i DN. Jag övervägde faktiskt att klippa ur bilden på henne och placera den på min vägg bredvid The fantastic four aka kent, men så långt gick det inte riktigt.
-

La ritournelle

Bakat ultimata cheescaken idag tills imorgon. Då ska jag nämligen få presenter. PRESENTER! Jag älskar att fylla år hos skilda föräldrar, det känns som att man firas hur många gånger som helst ju.
-
-

You don't have to say lumos maxima to turn me on

Vi lyssnade igenom massa gammal nostalgimusik ikväll, typ Escape the Fate, My Chemical Romance och Fall Out Boy. Här är hela den fina listan. Jag ska nog börja lyssna på sådant igen, det är ju så bra. Speciellt Escape the Fate och MCR.
-
-
-
-
-
Bilder från världens. bästa. tumblr.

Snäääälla, passa?

Jag har hittat världens bästa tumblr. Flera, tillochmed. Flera världens bästa. Fullt möjligt.
-
Snart ska jag bege mig hem till Siri/Ann. Hoppas hon har köpt glass. Det är allt ointressant jag har att skriva för tillfället.
-
SEE YA.

I'm a Pilot

Ni vet den där Ikea-reklamen, där en man ligger i soffan och ringer till sin tjej som är i rummet bredvid? Han vill liksom inte gå och lägga sig för att han tycker om sin soffa så mycket. Lite så känner jag för min soffa också.
-
Annars har jag idag köpt säsongens första glass, haft årets jobbigaste gympalektion, kört hem från skolan (!) och lånat två böcker på biblioteket. De hade uppdaterat sin elektronik, så man behövde bara lägga böckerna på bordet och sätta in sitt kort i kortläsaren, så poppade det upp vilka böcker man hade lagt där. Jag blev rätt imponerad faktiskt.
-
-
-
-
Bilder från tattoologist.

tumblrskadad

Tänkte bara meddela att jag fyller arton om tio dagar.

I want to be someone's tiny ball of light, I do

Finns det ens något att tveka om? Om man har obegränsad ekonomi, nej.
-

Dying is your latest fashion

Jag har pluggat mer eller mindre från elva till fem idag, så nu räcker det. Har tillochmed lyckats få fräknar, så jag är väldigt nöjd med dagen.
-
Timmi och Sigge har testat teorin Går det att sova en hel dag? och kommit fram till att ja, det går.
-

Freeeed

Det är så bra. Titta här!


två komma fyra meter

Det är imorgon trailern kommer ut. Nio minuter över tio svensk tid, fast det känns väldigt konstigt. Det blir ju typ fyra på natten i Usa, men vem vet. Det kanske ska vara lite extra exklusivt mitt i natten liksom.
-
le bild

Like I loved you, yesterday

Efter skolan gick jag och Janinis hem till apAnn eftersom hon inte orkade med dagens lektioner efter matteprovet. Hon hade bakat macarons åt oss, hur snällt?! Jag åt minst åtta stycken. Och så hade vi ju med oss två chokladkakor. Biggest loser - here we come!
-
Sedan när jag kom hem var jag tvungen att fixa ett fotoprojekt, ett självporträtt. Helt plötsligt hade jag tagit 307 bilder. Efter rensning efter rensning blev det fyra stycken kvar som jag ska välja mellan. Jag hatar att behöva vara kreativ när man inte känner för det, liksom.
-
Några mindre lyckade bilder.
-
Gif Created on Make A Gif
-
Imorgon ska jag barnvakta heeela dagen lång. Kommer inte hem förrän torsdag morgon. Ska spendera hela torsdag kväll framför tumblr, helt ärligt.

Ryanair

Flyg fram och tillbaka till London på höstlovet kostar 212 kr. Är det ett tecken? Jag väljer att se det som ett tecken.
-
För övrigt har vi lyckats värva Annica till tumblr nu också. Med andra ord en väldigt lyckad dag.

nej NU

VAR ÄR HARRY POTTER TRAILERN?! Den skulle banne mig kommit ut igår. Tänk om det bara var ett rykte?
-
(tack tumblr för att du sätter bilder till mina känslor)

Så mycket att tigrarna i alla världens djungler smälter samman och blir till smör

Looove, love me do. You knoooow, I love you.
-
Förra veckan (eller när det nu var) framkallade vi ju som sagt foton, och det var mycket pilligare än man tänkt sig. Man satte negativet i någon mikroskopsliknande maskin, som sedan lyste bilden på ett fotopapper. Hur mörk/ljus bilden blev berodde på hur länge man lyste, om man hade något filter och hur stor bländare man använde. Sedan la man bilden i olika bad i olika lång tid, och sedan i vatten och sen voila.
Det tog lång tid också, vi var där i nästan två timmar och fick fram två bra bilder. Först var man tvungen att göra en testremsa för att se om man behövde belysa längre eller ändra bländare och sådant också, för att sedan göra själva bilden.
-
-

Men i några få sekunder står vi ut, världens snabbaste beslut

Saker jag längtar efter at the moment.
-
Ballerina kladdkaka.
-
Sådana där perfekta hårdagar.
-
Zmz.
-
Första vårdagen utan jacka (!!!).
-
Filmmaraton.

Oh oh I want some more, oh oh what are you waiting for?

Jag kan verkligen inte bestämma mig vad jag ska välja för individuella val. Jag funderar på Latin, för att det står att jag ska lära mig det på min bucket list. Eller filosofi. Eller psykologi B? Fotografisk bild B? Spanska steg 5? (Nej herregud, inte att jag väljer spanska. Där gick jag för långt.)
-
Om jag väljer foto får jag fota kändisar, och det är ju rätt coolt. Den här tog jag på Leo för några veckor sedan tillexempel, blev rätt nöjd faktiskt. Den där svanen var väldigt aggressiv, så vi var tvungna att döda den. Därav den hängande halsen.
-

Och äta den med händerna

Att vara i skolan från fem över åtta till tio i tre och bara ha en lektion är väldigt skönt. Att ha glömt sina matte- och fysikböcker hemma så att man inte kan plugga gör det bara ännu bättre, då man kan läsa Norwegian Wood och lyssna på musik i soffan vid skåpen hela dagen.
-
Sedan när jag kom hem pluggade jag dock matte, och det gick hur. bra. som. helst. För en gångs skull.
-
NU: GLEE.
-

Grizzly bear

Jag har haft så himla mycket att göra den senaste tiden. Ikväll ska jag bara hänga vid tumblr (forever a stone), äta bröd, hitta något sätt att ladda ner Photoshop CS5 och plugga matte. Det klarar jag nog.
-
Det är bara tre veckor och två dagar tills jag fyller år!! Jag och Janina har valt ut några kära klasskompisar till att göra en överraskningsfest åt oss. Våra förväntningar är höga.
-
-

och jag ska skydda dom jag älskar med hjärta kropp och själ jag ska skydda dom mot livet som är hårt och fult och skört

Trots en väldigt dålig start på dagen blev den riktigt bra faktiskt. Jag har köpt en bra bok och ätit nachotallrik till middag, då kan det ju inte bli fel. Plus att det var riktigt varmt i solen och det var way för varmt att ha vantar.
-
-

I solemnly swear that i'm up to no good

Om ni någon gång har en dålig dag, klicka här. Det går supersnabbt och man blir genast gladare.
-
Typ såhär glad.
-

Etynsara

Igår var en såndär bra dag då man aldrig har tid att sätta på datorn. Nackdelarna med det är dock att det blir en extra dag att scrolla sig igenom på tumblr, men jag tror jag klarar det.
-
Ikväll ska jag och Ann framkalla bilder i mörkerrum. Lite nittonhundratal över det.
-
-
-

RSS 2.0