Radio Zen återigen

Det låter jättemycket i mitt hus. Som att någon går upp och ner för trapporna i klackskor, så jag får impulser att det är Ann som kommer och hälsar på hela tiden. Men det tror jag inte att det är.
Imorse var den bästa morgonen på länge. Vid halv tio gick jag och Ann till Janina, där vi åt vårrullar och lussebullar och pepparkakor till lunch och pratade om vart vi ska bo om tio år och vad vi ska göra med våra liv. Vi kom fram till rätt bra saker tycker jag.
Bildutbudet på Eriks dator (som jag för övrigt är kär i) är begränsat, så här följer några printscreens på olika sätt jag dött på spelet Motorbike.
-
-

Radio Zen

Nu ska jag baka pepparkakor!!
image

Grégoire - Danse

Jag har hittat den bästa hemsidan. Mapcrunch heter den, och poängen med den är att man klickar på en knapp, och så hamnar man vart som helst i världen i google maps. Sen kan man gå runt och hitta mer fina saker, människor som gör roliga saker och massa berg. De har också ett galleri där folk kan lägga till saker de hittat, som dessa bilder tillexempel.
-
-
-
-

Bookshelfporn

Hittade precis en tumblr som heter Bookshelfporn - eh, yes please!
Där finns bilder som dessa:
-
-

Hur det känns att vara en fladdermus.

Jag hatar när man har massa saker att göra men inget tid att göra det på.
Som nu tillexempel: jag skulle behöva läsa tre böcker om grekisk vetenskap och sätta ut post-it-lappar där det står viktiga saker som jag ska skriva om, samma sak med åtta (!!) böcker om hjärnan och medvetandet, plugga matte D till nationella om två veckor, plugga matte E för att hänga med, plugga matte F för att fatta över huvud taget, titta på ett avsnitt av vetenskapens värld om hjärnan och skriva anteckningar, gå en promenad, plugga fysik till provet om tre veckor, stryka gardiner, hänga upp gardiner, dammsuga och hänga upp stjärnor.
Mh, eller hur?! Och vi har varit lediga hela dagen idag också (helg mitt i veckan, woho) så jag har liksom gjort massor redan. Detta suger.

En zombie-hare

Jag har lyckats göra sju av tio saker på min lista, det är jag väldigt nöjd med. Och de punkterna var sådant jag inte kunde göra eftersom jag glömt böckerna i skolan.

En tant på stan, en tyst indian

Det är en så himla bra sak att ha en ledig dag mitt i veckan, särskilt nu när vi har otroligt mycket plugg att göra.
Så, idag är planen att jag ska göra Matte D, Matte E, Matte F, Historia, och Projektarbete. Är faktiskt rätt taggad.
-

Kolla!!!


Le och var god

Vad heter förresten satsumas i singular? Satsuma? Jag åt en satsuma. Låter ju inte rätt.

Tryck på rec and repeat, vill du känna nåt gör det igen

Hur jag har spenderat de tre timmar sedan jag kom hem från skolan: ätit satsumas, tittat på Supernanny och Vem vet mest. Som för övrigt är de bästa programmen på tv just nu. De översatte "horrible" till "apkass".
Vad jag ska göra nu: laga mat till mina bästa vänner. Efter attt de har smakat min svampsås kommer de aldrig vilja äta något annat igen, lovar.
-

9776

Jag vann! Tävlingen. Jag vann. Visserligen bara en dag, men ändå.
-
Imorgon ska vi plågas med nationellt prov i fem timmar. Det hade ioförsig varit värre om det varit matte, då blir det ju hur svårt som helst att koncentrera sig. Att skriva är ändå roligt. Men, det betyder också att det blir mycket färre steg imorgon.
-

Du skulle passa i Fab 5.

Idag är första dagen på min och Annicas stegräknartävling. Jag har hittills gått 526 steg, inte direkt något att skryta med. Men till mitt försvar har jag ju inte gått till skolan än.
-

Ulfberth War-bear

Idag är det tydligen 100 dagar sedan vi åkte till cypern, och det betyder alltså att det är 472 dagar sedan vi åkte till fjällen.
-

Integralkalkylens medelvärdessats.

Idag fick vi också reda på att vår bästa lärare (med råge, det är en lång väg till andraplatsen) ska sluta om ett par veckor. Inte bara att det är omöjligt att hitta någon lika bra, det kommer också betyda att vi inte haft en fysiklärare i mer än ett halvår. Jätte. Kul.

You sneaky mom!

Denna dag, är väl en sådan som kommer gå till historien. Allt med 11-11-11 11:11, och det.
Och att Skyrim kom ut. Min lillebror har suttit och väntat på att det ska laddas ner i fyra timmar nu, servrarna är tydligen överbelastade. Ha. Ha. Ha.

10.30 - 15.30

Jag tror aldrig jag lärt mig så mycket i skolan som idag. Att räkna matte/fysik i 5 timmar i sträck funkar faktiskt.
Och, jag tror någon gillar min tumblr.

Kvantfysik är det mest ologiska jag någonsin hört.

Okej, jag har kommit på en sak. Jag har märkt att det är väldigt roligt att läsa bak i arkivet, att se vad man gjorde denna dag för flera år sen och sådant.
Så därför har jag kommit fram till att jag ska använda denna blogg mer som en.... kalender, fast bakåt, liksom. Vilket betyder att jag (förhoppningsvis) kommer skriva oftare, men att det förmodligen kommer bli mindre intressant för andra utom mig själv. Kvantitet framför kvalité, alltså.
Så, vad jag försöker säga är, att om ni (återigen, mina fyra läsare alltså) vill läsa intressanta och roliga saker, kanske ni inte ska förvänta er alltför mycket här. Men det är roligt för mig, alltså tänker jag skriva det.
Over and out.
Förresten är det bara 10 notes kvar tills denna har 3000 rebloggningar/likes. Rätt stolt.

Blixten McQueen

I veckan var jag barnvakt åt dessa två. Vi är ganska söta om jag får säga det själv.
-
-

Vampire rehab

Jag gillar inte att kolla på behind-the-scenes-klipp från The Office, för då känns det inte som att det är på riktigt. Vilket det ju ÄR.


Popular

Jag har lyckats köra till Uppsala, köra i Uppsala, parkera, och hitta hela vägen tillbaka utan skador på vare sig människor eller bilar. Det tycker jag är väldigt positivt.

RSS 2.0