Som en CHEF

Idag har jag missat ett spexfoto, ätit svamp, träffar m&m, tagit körkort.
Sånt man gör.
-
Såhär glad blev jag:
-
Sen mindes jag matteprovet imorgon och att jag knappt kan någonting:
-
MEN DET GÖR INGET FÖR HEY, JAG HAR TAGIT KÖRKORT!

Jonas, du läcker.

Ett litet tips: beställ inte körlektioner 07.40. Man är inte pigg och ångrar det när man väl ska gå upp 05.50.
-
Något annat man kan göra 05:50 är att ha poolprat och se soluppgången i 25-gradig värme. Inte mig emot.
-
-

Heretics

Jag planerar en mix-cd med bilmusik. Vi ska ha flera olika, för olika resmål. Typ skolan, shopping, torpet, och så vidare. Taggad på körkort?? JAJAMEN.
-

And in the daylight i don’t pick up my phone, cause in the daylight anywhere feels like home

102 avsnitt. Det är vad jag åstakommit på exakt en vecka. 20 minuter vardera, det blir 2040 minuter. 34 timmar. 4,8 timmar varje dag. Hur hinner jag ens med att göra något annat?
Nu kommer ni få stå ut med bilder och gifs från världens bästa serie ett långt tag till.
-

Jim & Pam

Jag hade en sjukt bra lördag. Efter att ha jobbat i fyra timmar, (eller, pluggat matte med Ann eftersom det kom cirka 6 kunder) gick jag hem och kopplade in vår kära HDMI-sladd. Det är nog något av det bästa någon någonsin uppfunnit.
Jag såg sedan 22 avsnitt av The Office. Tjugotvå avsnitt. Vill inte ens veta hur många timmar det är. Den är härmed min favoritserie, och kommer alltid att vara.  På fyra dagar har jag sett... 38 avsnitt. Oh lordi.
-

Detta inlägg är mest till för Janinas skull

Spenderade eftermiddagen med två favvosar. Vi bakade chokladbollar och chokladkakor samt testade Anns tåspetsbalettskor. På riktigt, har aldrig haft på mig obekvämare skor. Sendragskorna ska jag nu kalla dem.
-
-

Du & jag i trafiken

Idag hade vi nog den mysigaste skoldagen ever. På vår 3,5 timmes långa håltimme invigde vi vår kaffebryggare som har gått i arv från trea till trea sedan två år tillbaka. Fast, vi gorde smålandste istället. Tusen gånger godare. (Efter att ha diskat den så noga som vi aldrig diskat något förut, det var ett tjockt lager mögel i den. Mysigt.)
-
Vi gjorde också en roadtrip till ica och köpte tre kladdkakepaket och en förpackning micropopcorn (Jo, vi har en micro också. H u r  b r a .) Till lunch skickade vi iväg de med körkort och pengar för att köpa pizza.
-
Låt oss bara säga att lärarna var stolta över oss för att vi utnyttjade vår håltimme så bra.
-
I ettan såg vi ut såhär:

Eeeeeleeektropop

Liten lista på saker helt utan röd tråd:
  1. Det bor en albino-igelkott i vår korridor. En livs levande, på riktigt. Den har röda ögon och är rätt läskig faktiskt.
  2. Jag har beställt fyra Harry Potter-böcker i jättefin utgåva. Kommer dock inte hinna läsa dom förrän i juni, typ.
  3. Inom en alldeles för snar framtid har jag uppkörning+teoriprov.
  4. Det tar emot att säga det, men jag har nästan redan tröttnat lite på pottermore. Sad but true.
Det var allt för idag, folks.
-
image

Det var banne mig på tiden

Tänkte plugga direkt när jag kom hem från att ha kört bil hela dagen, vilket var för cirka tjugo minuter sedan, men sedan såg jag att jag fått detta mail. Eeeehhh, so long matteboken!
-

278 dagar, 6673 veckor eller 400397 sekunder.

Just nu känns det bättre än någonsin att det inte är så farligt långt kvar till studenten. Även om jag kommer sakna skolan och alla människor och lärare kommer det bli så o t r o l i g t skönt. Om två veckor har vi mössprovning, då kommer det bli ännu mer verkligt.
Imorgon ska jag jobba. Trodde typ aldrig att jag skulle få skriva den meningen. Har redan bestämt hur jag ska spendera pengarna. Första gången ska allt handlas upp, men från och med imorgon alltid spara spara spara. Kommer ju finnas så mycket man vill göra med dem sen. (Har börjat skriva en lista, och den ska vi bocka av!)

RSS 2.0