Söndag

Förbereder mig inför ett tio timmars arbetspass med gröt och mjölk. När jag slutat ikväll åker vi direkt till farfar, för en sista kusinträff någonsin. I det huset alltså. Vi får se hur sorgligt det blir, det är ju trots allt personerna och inte huset som är det bästa med de träffarna. Men på ett sätt har man ju växt upp i det där huset, så lite konstigt blir det ändå. Men det finns inte så mycket att göra åt det, så det är bara att göra det bästa av situationen. Alltså att äta och umgås så mycket som möjligt ikväll och imorgon tills jag börjar jobba vid fem. Hejdåååååå.

Haglöfs

Trodde aldrig att jag skulle bli en gympaskorstjej (trodde i och för sig aldrig heller att jag skulle säga att matte är roligt), men jag tror faktiskt att gympaskorna jag köpte idag är mina favoritskor någonsin. Man får inte ont i fötterna av att gå i dem, bara det är ju en fördel. En ryggsäck köpte jag också, så nu är jag nästan all set! Älskar att ha på sig en stor tung ryggsäck.
Jag jobbar hela dagen imorgon, och det är första gången på väldigt länge som jag är lite nervös för att gå dit. Imorgon ska jag nämligen få veta hur jag kommer få ledigt, och därmed när vi kan åka till Thailand. Alltså ett ganska viktigt besked. Men jag kan inte göra annat än att förklara läget och hoppas på det bästa! Och vara snäll och artig, det skadar inte heller. SÅ NU HÅLLER VI TUMMARNA HÄR, OKEJ? 26 augusti 26 augusti 26 augusti. 26 augusti. 

Förstängning

Känns som att det mesta jag gör just nu är att jobba. Men det är helt okej faktiskt, det blir roligare och roligare för varje gång! Och det går ju till något bra. 
På fredag får jag också besked om när vi kan boka resan, vilket känns otrooooligt skönt. Även om det blir senare än planerat så kommer det bli så skönt att veta. Håller tummarna för 26 augusti!
Nu är jag ledig i två dagar, imorgon ska vi till Dalarna på någon konstutställning och för att köpa vandrarskor. Jag vill ha ett par riktiga gå-gympaskor, för första gången i mitt liv. På torsdag ska jag och mamma till Stockholm, dels för att shoppa och dels för att gå på operett/musikal/opera/revy/dans (står faktiskt så i beskrivningen på ticnet) på Hallwylska museet för presentkortet på ticnet jag fick i studentpresent. Och inhandla saker till resan.  Snart har vi fixat vår nya blogg som vi kommer använda i höst! Taggaaaaar. 

Safaritur i Strängnäs

Under dessa fem dagar jag har varit hemma har jag hunnit med att sitta på Cissis balkong och prata till halv tre, jobbat två pass (när man inte har jobbat på mer än en vecka glömmer man bort hur roligt det faktiskt kan vara), tagit det lugnt en hel dag, hälsat på hos m&m, gått en safaritur med Ann runt i Strängnäs där vi såg en räv, massa katter, ett rådjur och en grävling, suttit på Riva med Annica och the gang, gått ytterligare en safaritur med Annica, Ann och Jojo, utan att se några djur dock.
Och idag jobbar jag igen, men inte nog med det: ikväll kommer Annica och gör mig sällskap i min ensamma lägenhet. Bra dag!

We are family

Denna dag har jag packat packat packat jobbat jobbat jobbat packat. Och tidigt imorgon åker vi till Kroatien. Tänkta bara meddela det, så det kommer alltså bli tyst här i en vecka eller så. Hejdå!

RSS 2.0