Mormor gråter

Uppsala, kompisar, pizza, stolthet och fördom, och musik, det kan väl inte bli något annat än perfekt?

Som flugorna på socker

linnea <3 kentboxen = sant

Igår var det ju då julafton:D! Kna ju bara säga lite kort vad jag fick: kentboxen, läppglans, "baregrepp" till gitarren, neccesär, pyjamas, fem jane austen-filmer, bodybutter, pengar till kameran(bara 400 kvar!!), sminkborstar, puderborste, godis.... o mer som jag inte kommer ihåg. Sen ska jag ju få från pappa också :D
Nu är det ju bara dåtidsfesten som inte är perfekt planerad.... det vi inte vet är var/när/hur/vad. Eh, ja.... men det ska nog gå att fxa!Hela världens hunger samlad i mig

Oj oj oj, det är ju snart julafton. herregud vad fort allt går. det är ju mindre än en månad kvar tills vi måste ha sökt in till gymnasiet, och mindre än ett år tills vi börjar. just nu känns det bara jobbigt.
Men men, idag är det ju dan före dan före doppardan! Då ska man ju vara positiv till att tiden går fort, så att det blir julafton snabbare!


JAG ÄR EN VAMPYR
JAG SUGER OCH SPYR
LÅT MIG KOMMA IN
JAG VILL BLI DIN

Första februrai, Stockholm, Cirkus, 195 kr, ståplats, Markus. Jag, Cissi, Linnea. <3

Nåt för dom som väntar

Klänning + tårta + ballerinaskor + kebab = FEST!

Kan du beskydda mig

Jag har ju alltid sån tur. USCH att jag blev förkyld just nu, innan jul! Att ha konstant ont i huvudet medans man öppnar presenter är ju inte särskilt roligt. Hoppas bara att det går över.
Snart får jag min kamera! Eller inte får, jag måste ju betala själv. Hoppas verkligen att den blir billigare på mellandagsrean, annars blir det inte kul...

Snart åker du också! Du kommer bli saknad<3


Max 500

Haha, det här är ju roligare än Centralskolan! http://www.youtube.com/watch?v=30H-yJkLfqs 0:23
Målbrottsåns yeah!

747

Idag köpte jag äntligen en klänning till avslutningen! Den är svart med spets från lindex. Ganska lång, men det gör inget. Nu är bara problemet vad jag ska ha över, men det fixar sig nog.
Imorgon är det trejde advent, redan. Bara en och en halv vecka kvar till julafton, och bara fem dagar kvar i skolan. På fredag ska vi hem till Cissi, nästan lika pepp för det som för dansen!

Ni kan skratta om ni vill
Håna oss
Vi rör oss ni står still

In Bloom

Jag måste ju nästan skriva nåt om igår. Kvällens kommentar måste ju vara när vi satt i bussen på väg dit, när vi märkte att philip inte stog där bussshaufören trodde att han skulle stå:
Jimmy: Jag såg philip!!
Simon: Vart?! Vart?!
Jimmy: V körde precis förbi honom.
Annars var kvällen jättekul :D Jag och cissi borde ju ha vunnit priset för bäst dans, jag menar hur kan man inte gilla den?! Fast man blev väldigt yr efter att ha gjort Pannkakan tre gånger i rad.
Och jag måste bara säga, att kurt var väldigt bra på att dansa trots sitt utseende. Och TACK Janina, för att du inte varnade mig!
Idag var alla sjukt trötta. Fast jag tycker att det är rätt roligt när alla ligger på varandra i soffan på rasterna, och nästan sover på figges lektioner (jag kommer inte ens ihåg vad vi gjorde på svenskan). Tack gud för att vi slapp gympan, det hade varit hemskt att behöva byta om och röra på sig. Istället fick vi ju lite trevlig information från teknikprogrammet på thomas. Och jag måste säga att jag också vill kunna bygga en sån där robot.

The day of doom

Idag är dagen alla väntat på. Dagen för niornas dans. Vi stod ut med handsvett och närhet i tre timmar fär att lära oss stegen, och nu är dagen äntligen här. Man klär upp sig, bjuder upp, och står längs väggarna och trycker. Oh så spännande. Minst 450 elever instängda i en inte allt för storlokal, det kan bara sluta roligt. Så, nu måste jag göra mig redo för den största dagen i mitt liv.
(Obs: allt läses med stark ironi)

Du och jag håller händer i språnget

Nu var det länge sen jag skrev, inte bra. 
Snart är det iallafall jullov, himlans vad skönt det ska bli :D Men efter det kommer vårterminen, och den ser jag inte fram emot. Välja gymnasium, massa med nationella prov, och lämna skolan man gått i i fyra år. Usch vad det är jobbigt att blir äldre. Och det här är ju liksom ingenting mot vad som kommer(antar jag).


Jag kommer sakna dig mycketmycketmycket <3
Ensam är stark, vilket jävla skitsnack.

Död vinkel

Ge mig en vinterdrog
Ge mig allt du har
Kom nu jag är kroniskt låg
Bara mörkret hörs

3 December

Idag åkte jag till etuna för att köpa en jacka med mamma, men istället blev det tajts och en tjocktröja. Det är så bra att shoppa med mamma, för då betalar hon nästan alltid allt XD
Jag hatar att alltid bry sig om vad andra tycker. Vi ska ju alla en gång dö, så varför hålla på och göra som alla andra? Och vad spelar det för roll om man gör bort sig? Ingen kommer minnas om hundra år.

Vad spelar det för roll om du håller mig hårt
Ingen kommer minnas om hundra år

Om du var här, om jag var där


Det finns små trick som får folk
 att ge dig mer än du är värd....


Jag är, är jag, jag är, inte gjord av sten

Anledningar till varför jag är glad idag:
Jag har återupptäckt Joakim Bergs röst.
Jag trodde att det var julafton i morse. Jag har en tyst låt på mobilen som väckningssingnal, så jag vaknade av att den började lysa, och då trodde jag att det var mamma som kom in med ljus eller något sånt.... fast det gjorde ändå att det blev lättare att gå upp ur sängen :)
Gitarren var kul.
Jag är stolt över vad jag ritade på bilden, trots att det inte blev fint gjorde jag det iallafall, något som jag inte hade tänkt när jag gick in.
Dansföreställningen var roligare än vad prov på spanskan hade varit.
Jag har 156,679 guld på Gaia.
Jag har 1271 poäng på gratisbio.
Att det bara är vissa som förstår våra kodord.

RSS 2.0