AAAH

MARKUS SKA HA SKIVSIGNERING! AAAAAH! DET FÖRSTA JAG GJORDE NÄR JAG SÅG DET PÅ FACEBOOK VAR ATT RINGA ANN OCH SKRIKA. AAAH. SEN RINGDE JAG ANNA OCH SKREK LITE TILL.
Fast det finns ju ett problem, såklart. Helt enkelt kan det ju inte vara. Den 15, då det är på Bengans i Stockholm, slutar vi tjugo i fyra. Om vi tar tåget tjugo över fyra, kommer vi fram tio i sex. Det börjar fem. Fast, så länge dom liksom låter alla komma in och typ inte stoppar efter en halvtimme funkar det ju. Men sen den 16:nde så är det i Norrköping, och en snäll mamma kanske kan skjutsa oss dit. Jag ska vara supersnäll den här veckan så kan man hoppas.
Jag såg nyss på videon till Hela livet var ett disco, med kommentarer.
"Här är det meningen att han ska se häftig ut. Och det gör han ju faktiskt också. Oj oj oj, han kommer få ligga asså. Jävlar vilken kille. " (om sig själv alltså).
"Där står han igen. Krune. Struts."
Om hur det var att slå sönder discokulan sa han: "Det där var lite läskigt. Jag ser dåligt på vänster öga, tror jag, så jag var skiträdd att jag skulle få något i det högra. Det fick jag, så nu är jag typ halvblind."

Kommentarer

Skriv något här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (visas ej)

Din blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0