Fett krok.

Inatt drömde jag att jag och Robert Pattinson skulle praoa hos blondinbella. Hon skulle lära oss att gå i högklackat och vi skulle ta med oss eget smink som hon skulle lära oss att använda. Någon logik där, alls?

because the snö is smälting.

DE är bra, det heter DE är bra. Inte DEM är bra. Herregud, så svårt är det inte.

(Förresten så var fjällvandringen tusen miljarder biljoner gånger roligare än jag hade trott att den skulle vara. Bilder will show up här. My name is shell.( My name is Kjell/My name is Michell)(???))Man var ju där högst uppe på toppen dårå.

En sten i taget.

Nu far jag. Mot snön! Minusgrader, wiho. Om jag inte kommer tillbaka levande, tänk då på att inte sörja alltför mycket. (Men ni får gärna lyssna lite extra på Markus Krunegård. Någon måste ju ersätta mina spelningar på Spotify, liksom.)Bild.


Om nio dagar kommer jag hem, förhoppningsvis med alla ben hela och förmodligen några kilo lättare. So long!

Chasing cars

Det känns konstigt att jag ser fram emot att jag kanske får kasta snöboll om några dagar.


han tjatar om kvoter för idioter.

Om man är på dåligt humör ska man läsa detta:Jag har inte lärt mig hur man gör klickbara bilder än så därför blir det en vanlig länk. Men det är alltså kommentarerna man ska läsa, en del är så himla fina och man blir glad av nästan varenda en.

Eller, så kan man se denna trailer. HA. HA. HA.


mjölk är väl ändå ett grundämne?

Nu borde jag skriva ett superlångt inlägg om hur otroligt roligt jag har haft det och så vidare och så vidare, men det är jag för trött för. Istället visar jag lite blandade bilder från de finaste stunderna på de senaste tre veckorna!
Här är Anna, hon är himla bäst. Min favorit Umeå-bo! Jag kan säga så nu eftersom Sofia inte längre bor där. Annars blev det en delad förstaplats.


Jag har så snygga kusiner att det nästan är lite jobbigt. Sjukt bra på många andra sätt är dom också.

RSS 2.0