Middle Class

Mormor måste tro att jag är undernärd, så som hon proppar i mig. Massa mat, godis, tårta, kakor och allt annat ätbart. Sen gav morfar mig en bok som heter "Fysikens Värld." och verkar vara rätt så oförståbar. Men vilken fysik är inte det?

sommaren 2008, linneas ben.


Higgs Boson

Snart ska vi åka iväg till mormor och förhoppningsvis äta god mat och mycket godis.

i somras på peace and love, precis efter att vi träffat lasse lindh.


Gitarrer och bas, trummor och hat.

Idag har jag köpt fina svarta ballerinaskor i sammet och äntligen klurat ut hur mitt stativ fungerar.


Här kommer världens bästa räddningspatrull.

Jag har bestämt mig för att börja skriva en drömdagbok. Jag drömmer helt sjuka saker varje natt, och det är ju kul att komma ihåg dom liksom. Förra veckan drömde jag tillexempel att jag var Harry Potter, och skulle besegra Voldemort. Vi var i en simbassäng, och jag använde en trollformel som förvandlade Voldemort till en stor deprimerad ödla. Och när han satt där och grät drog jag ur proppen så att allt vatten åkte ur bassängen och jag vann, typ. En helt normal dröm a la linnea.

 

 

Imorgon blir det farfar och shopping. Lovely.


Ey tjejen, vart ska du gå, ska du hänga på?

Idag har jag mest varit glad och längtat efter sånt här.

Sommar, alltså.


Dom som oss, du och jag, vanliga.

Tänkte bara berätta att jag lever med en lite nedräkning!
  • En månad - Umeå Open
  • Fem månader plus en dag - Peace And Love
  • En månad minus en dag - Kent
  • Två månader och fyra dagar - jag fyller sjutton.
  • Två minuter- Big Bang Theory börjar.

Det krävs mera än så.

ÅÅH JAG ÄR GLAD. OCH NÖJD. OCH KÄR. NYKÄR. Jag hade glömt hur söt bra cool trevlig UNDERBART BÄST han är. Herregud. Tacka vet jag Umeå Open, jag kommer aldrig klara som sex månader till Peace and Love utan en konsert till. Detta var seriöst det bästa tv-program jag sett. Bättre än Skansen, helt klart. Det är repris på fredag, då ska jag spela in och lägga in på skivor och dela ut till alla jag känner. Eller kanske inte, men typ. Iih.
Tack alla ni som följer med mig Sverige runt för att bli frälsta! Och tack ni andra som vägrar men ändå står ut med mitt tjat.


Mesost.

Idag åkte jag skridskor, vi spelade hockey. Kravet för att man skulle få vara med var att man inte skulle kunna bromsa, vända eller hantera en klubba. Det såg rätt roligt ut när alla körde in i varandra och skrek. Jag var målvakt, och släppte in ungefär 12 av 10. Det var nog den bästa hockeymatch som någonsin spelats.

Sen skulle vi ta bussen från skolan in till stan, och den går 15.05. Vi kommer dit 14.58, och då ser vi precis hur bussen går, men vi tänker att det säkert kommer en till. Det gör det inte, så vi går in till stan och alla som skulle med tåget missar det. Så nu ska vi skriva in och klaga och förmodligen få pengar, yeah. Det är SÅ vi ska tjäna ihop pengar till en klassresa alltså.
.
bara för att jojo hela tiden lägger upp bilder från peace and love.

RÖJ.

När jag kom hem från gitarren dag hade mormor lagat världens middag och sen gav hon mig en chokladkaka och morfar började prata om klimatmötet i Köpenhamn så nu vet jag massor om det också. Och jag är helt proppfull, jag spricker snart. Mat alltså. Herregud. Min mormor och morfar är bäst.
.
Dagens bästa kommentar:
Någon i klassrummet: Vi borde ha en tyst minut för Haiti!
Min äldsta vän (inga namn nämns här alltså): Linnea.... vem är Haiti?
.
Hahaha det gjorde min dag alltså. Sen undrade hon också vem Troja var. Troja var en stad. Hahaha du gör skolan mycket roligare, fortsätt med det <3

Gimme Hope Jo'anna

Eftersom alla (likamed jag) älskar bilder, så tänker jag visa ett antal vackra bilder.
.
.
.
.
.
.
.
Här är jag och nästansyster. Hon ville icke vara med på denna bild.

Hype.

Jag har försökt ta kort på mina naglar. Det går typ inte. Dom är iallafall väldigt fina.
.


Nick Cave

Jag har kollat igenom alla mina 20 000 bilder (ingen överdrift alltså, jag har faktiskt så många) och lagt in dom finaste på ett usb-minne. Ni vet den där reklamen "Är du medveten om att alla dina bilder och minnen försvinner för gott om din dator craschar? Gå med i blablabla och få utrymme på nätet."? Den skrämmer mig. Jag skulle ju dö om alla bilder försvann, därför jag har alltså lagt in dom mest värdefulla på ett usb. Här kommer några:

ANNICA JAG SAKNAR DIG.

Spårlöst

Jag har för tillfället NOLL fantasi. Därför blir det inte mycket bloggande.
Jag och Janina överlevde iallafall första skoldagen utan större problem. Fast vi höll ioförsig på att tappa låren och förfrysa näsan när vi gick hem, men vi överlevde.
När vi var ovanför präntaren träffade vi Teo och Mårten. Teos kommentar på söta Zingo var "Häftig!". Fast jag håller med, Zingo är rätt häftig.

Den här pecannötspajen, innehåller den nötter? (och ja, det är en ja-eller-nej-fråga)

Såhär ledsen blev jag när Anna åkte.
Idag har vi varit i Stockholm. Vi har suttit på golvet i provrum och pratat, köpt chailatte, ätit pizza, ätit en sjukt god muffins, inte sett en enda kändis, blivit indragna i frukttält och tvångsmatade med jordgubbar, fått rabatt på fika för att vi var så söta, hittat till Gate 3 och sagt hejdå. Detta har helt klart varit dom fyra bästa dagarna på LÄNGE. Du är bäst.
Här följer några extremt fina bilder på Anna och Linnea. Alltså Anna Jonasson och Linnea Andersson.
Tack för fyra underbara dagar, fina du. Vi ses om två månader och 19 dagar! Puss.

The Wild One

ANNAS BLOGG.


Upp på sociala, ner på systemet

Snart ska jag och mamma ta tåget till Stockholm för att möta upp ANNA. För idag kommer ANNA hit. SÅ hejdå!

Monnopol. Uttalas som det står.

Jag måste seriöst ha världens bästa släkt. Man kan liksom prata med alla om precis vad som helst. Och man skrattat typ konstant, och är glad hela tiden. Släkten är bäst ingen protest, som jag hade sagt om jag var tolv. Nu säger jag helt enkelt bara att släkten är bäst.

Idag såg vi Calle! Han sjöng Walking in Memphis. Han var söt. Vi gick när Erik gick ut på scenen.

Och, en av dom bästa sakerna på hela helgen, jag köpte äntligen min älskade pälsmössa. Efter typ tre månader.

Hos farfar så hittade vi också massa gamla kläder! Jag tog tre jackor, en tröja och en kånken. Alla älskar gratis kläder.

Alltså, detta har helt klart varit den bästa helgen på hela lovet. Och om en vecka börjar skolan och om två dagar kommer Anna och om fyra dagar flyttar Annica.Det är inte hur man har det, det är hur man tar det.

Att anstränga sig är jobbigt så därför tänkte jag gör allt annat än det, typ. Dock tänkte jag lägga upp lite vackra och ovackra bilder!
.

 

.

Jojos tumme är med på hälften av alla bilder.

.

 

Måste bara tillägga att vi inte alltid ser ut sådär, vi skulle faktiskt skjuta sånna där saker som smäller och det kommer konfettigrejs ur...

.

 

 

Nu tar vi och gör 2010 till ett bra år, eller hur?


RSS 2.0