DOM KAN KALLA OSS FULA MEN ALDRIG FÖR GRÅ

Okej, här kommer ett inlägg lite sådär oväntat. Men hey, det är väl så man blir en storbloggare? (Nej, det blir man genom att uppdatera minst fyra gånger varje dag. Inte fyra gånger om året.)
Iallafall, sedan sommarlovet började har jag spenderat några varma och mysiga dagar på torpet med mina kräa vänner. Vi solade och cyklade och åt godis och träffade kor så som Risa-Stina och Mc Feast. På midsommar vann jag högsta pris på chokladhjul (en paradisask, det var budgetversionen).
Jag har också barnvaktat världens gulligaste kusiner och tjänat en slant! En av deras kompisar kallade mig "nästan-vuxen" och en dag åskade det sjukt mycket. För er information alltså.
Och om någon mot förmodan har missat det så far vi iväg till PEACEANDLOVE imorgon! Det kommer bli galet sjukt otroligt overkligt annorlunda AWESOME! Minst. Såhär såg det ut förra året:
.
.
.
.
.
.
.
Alltså, sjukt awesome redan då. Och detta år kommer bli tusen gånger bättre. Det sitter en sjukt stor sån där stog mygga på mitt fönster. Den är säkert fem centimeter i diameter, från ben till ben alltså. Aah.
HEJDÅ, VI HÖRS NÄR VI HÖRS!

RSS 2.0