Härad/Särad

ANNICA KOMMER HIT NÄSTA HELG. Och gör hon inte det åker jag banne mig upp till henne och överraskar henne. Fast det kanske inte blir en överraskning nu när jag skriver det såhär. Men äsch, hon får faktiskt ta att glömma bort det. Här försöker hon se ut som Edward/Roberrt Pattinson. Hahaha. Hon är söt. (Han med, by the way.)

(Janina ville också göra det tydligt att hon inte har glasögon, även fast hon har på sig ett par på bilden i förra inlägget. Men Janina har alltså INTE glasögon.)


...Valentina?

Olle var awesome bra i Idol. Och han sjöng en så himla bra låt. Han måstemåste gå vidare.

Efter skolan fikade jag med dessa tre!

"Linnés panna!" "Pappa! Mamma!" ".....?"

Matteprovet idag tycker jag att vi alla tar och glömmer och lägger bakom oss. Så, borta.

Här är Janina. Hon kan få även en biologilektion att bli den roligaste timmen på hela dagen! Det är mycket bättre att kunna det än att kunna logaritmera 9 upphöjt i 8.


By your side

Jag sitter här och lyssnar på Tokio Hotel och mamma sitter och kollar på MTV, och ropar när hon hör en låt som hon gillar. Det visar sig vara Justin Beiber. Detta är inte bra.

Haaaaaassesbrorsaslåtsassysrraskompisfeeeest

Här är elva bilder från elva väldigt bra dagar. Plus en sång i varje bild.


Peace and Love 2008


Cirkus 1 februari 2009. Det var inte jättebra tycker jag, men Mauro Scocco kom och hans mamma var tydligen i publiken.


Bild från rockfoto. Här spelade han som Laakso, och det var sjukt bra. Topp tre. Jag stog längst fram i mitten! De spelade min favoritlaaksolåt som inte alls är särskilt känd.


Skansen 4 augusti 2009. Första gången vi verkligen var nära Markus, utan att han var på scenen liksom. Och vi fick höra "Jag är en vampyr" tre gånger på samma dag. Herregud, hur bra?!


Popaganda 29 augusti 2009. Också definitivt top tre. Vi satt bakom stängslet hela hela dagen, och stog alltså också längst fram under Florence Valentin som var sjukt bra dom med. "Den som dör får se" passade extremt bra eftersom sommaren faktiskt tog slut just den dagen.


Norrköping 16 oktober 2009. Två dagar efter att han hade släppt sina nya skivor, och vi kunde alla låtar nästan utantill. Allt var aukustiskt och jättefint. Efter fick vi flera autografer och pins. Vi kom med på tv ett halvår senare!


P3 Live Session, 4 november 2009. Det blev ju massa krångel men vi kom iväg tillslut. Där upptäckte vi att Markus faktiskt har humor! Det var mer roligt och annorlunda från vanliga konserter än fint liksom.


Södra Teatern, 24 november 2009. En av hans två "albumspelningar", vi gick på "Lev som en Gris Dö som en Hund". Jag lyckades ta massa fina bilder och det var en väldigt speciell konsert.


Södertälje Tromon, 6 mars 2010. Vi väntade länge länge länge, fast inomhus iallafall efter att ha gått runt och letat i cirka en och en halv timme i stan efter vart vi skulle vara. Lyckat. Det var SÅ HIMLA BRA. Topp tre där med. Det var litet och klämt och det var något fel med tekniken tror jag med jag älskade den spelningen. Han spelade "Stjärnfallet" sist och tjejen bredvid mig grät.

2010-03-27 - MARKUS KRUNEGåRD från Idun / Umeå Open
Umeå Open, 27 mars 2010. Bild från rockfoto. Jag var där med Anna och Sofia, och det var otroligt bra på ett helt annat sätt. Publiken var dock inte så bra, det var inte alls särskilt många där. Inte som det brukar vara iallafall. Men jag var helt klart överlycklig ändå!

2010-07-03 - MARKUS KRUNEGåRD från Eldorado / Peace & Love
Peace and Love, 3 juli 2010. Bild från rockfoto. Vi var inte alls peppade innan, men när han väl kliver upp på scenen blir det ju så galet bra ändå. Det stog en finska bredvid oss som skrek minst lika högt som vi. Efter att han hade gått av scenen efter att ha spelat "Stjärnfallet" som sista låt, fortsatte publiken sjunga den i flera minuter till. Finast under P&L!CRED TILL DOM SOM  LÄSTE IGENOM ALLT.

när jag blir grå, när jag faller, orkar du mig då

Idag fyllde Joatan tjugo år. Sex sorters kakor och fyra tårtor var alldeles alldeles för mycket att äta. Jag hade jättefin tröja!
stjärnorna i psykbunkern

Jag vet att jag kommer vakna senast 09.00 imorgon. Bara för att man får sova hur länge som helst liksom.Min mobil ser inte riktigt frisk ut. MEN JAG ÄLSKAR DEN ÄNDÅ.

Anders Bagge om varför han är rädd för äpplen: "Det är liksom rädslan av att dom snart ska attackera."

Jag har hittat en jättefin hemsida där det finns polaroidbilder på massa olika människor som skriver vad de vill göra innan de dör. Här är några av dom! Här är hemsidan för typ tusen bilder till.
nu går han bättre än jag

Gårkvällen blev genast mycket bättre när Jonatan dök upp med kakmix.


they're my friends

Denna dag får en toast av fem. Det är tur att det alltid finns saker som gör en på lite bättre humör.


lilla linnea

Pappa hämtade mig från Janina där vi hade haft sjukt mysigt och ätit glass+maränger+kolasås och tittat på idol, och så kör en bil om oss. Och då kör den på en älg!! En superstor pappaälg. Som ramlar och rullar runt på marken och sedan springer iväg.  Jag tror inte att det är normalt att typ må psykiskt dåligt av det. Men det är ju så himla synd om älgen. Åh.Typ såhär. Fast mycket större och äldre och med mer horn och gråare päls. MEN LIKA SÖT.

Skaka baby skaka

Efter skolan idag gick jag hem till Ann och vi åt prinsesstårta och mrotskaka. Och så gav hon mig vackra bilder från i somras, och de ska helst tittas på under denna eller denna låt för att få rätt känsla. Enjoy!


bra_rubrik

Det är nästan så att jag ångrar mig. Det här är nog det bästa på youtube. Åh Judith och Judith är ju bara så bäst.


Det vi har ska aldrig dö

Okej, det HÄR är officiellt det bsta klippet på hela youtube. I slutet kramar Joakim Martin och det är så galet fint alltihopa. Vet att man typ aldrig tittar på klippen som läggs upp på bloggar men om man har 9 minuter och 53 sekunder över är det här en väldigt bra sak att lägga sin tid på. SÅ TITTA.

 


Vem bryr sig om ditt nittiotal

Idag älskar jag studiedagar och minns hur sjukt amazing bäst 17 juli var.


Blame it on your father but you know he's dead

Jag är så himla glad men fattar inte riktigt varför.

Kanske för att denna helg kommer bli den bästa på länge.

Kanske för att vi har fysikprov imorgon och jag förstår det faktiskt.

Kanske för att jag fattade kemin på lektionen idag.

Kanske för att vi babade igår och det var knappt kallt och sjukt roligt.

Kanske för att den här hösten startade galet bra med fjällresan.

Kanske för att jag får åka bil till skolan imorgon och slipper uppförsbackar med cykeln.

Kanske för att det finns så många människor som gör en glad.

Eller kanske för att jag är enormt trött och det ska bli så himla skönt att gå och lägga sig. Jag vet inte.I'm talkin' about blue eyes, blue eyes

Helgen ska jag spendera hos två av mina favoritmänniskor, det kommer bli helt sjukt mysigt.


För övrigt mår jag super och går runt och är glad hela tiden utan någon egentligen anledning. Nu ska jag äta kladdkaka framför Biggest Loser. IN THEIR FACE.

her name was georgia and she was gorgeous

Idag har jag petat med tops på toalettringen. Samt räknat ut tal som dessa nedanför och förstått. Jag är ju hur bra som helst.


Oh doctor John

Bara för att denna blogg inte ska dö helt och hållet lägger jag upp lite vackra bilder från fjällvandringen.
I höst ska jag för övrigt:
  • Hälsa på Annica (som fortfarande har en polkagris ligger och väntar i mitt kylskåp)! Någon gång, iallafall.
  • På fredag åker jag och Åsa till Sofia för att kolla in alla hennes nya vänner och nya hemort.
  • På jullovet (okej, inte hösten, men ändå) kommer RHH hit i hela sex dagar!! Så himla awesome.
  • Bli mästerfotograf.


Elina första lunchpausen efter starten med helvetes-döda-mig-nu-backen.


Stugan vi bodde i första natten! Jag ska bo där när jag blir sjuttiofem. Helt klart.


Det var galet fint där.


pigga_fräscha


Tredje dagen då vi skulle gått upp på toppen fick vi inte gå ut för det var storm. Och regnbågar fast det inte regnade.


Så vi satt inne och spelade kort hela dagen istället.


Jag förlorade HELA TIDEN.


Nästa dag fick vi gå upp prick fyra på morgonen för att hinna med de två dagsetapper vi skulle gå, till toppen och tillbaka och sedan till nästa stuga. Trettiofem kilometer. Långt.


Fast vi var peppade ändå förstås!


Ibland var det brant.


Snö!! Is!!


Vi trodde att toppen skulle bestå av sten liknande de vi gått på i fyra timmar, men det var tydligen en stor brant hög av is. Great.


Första vägen vi testade visade sig vara way to hal så de fick helt enkelt glida ner igen.


Men tillslut gick det!


Väl uppe var det så sjukt högt så att man knappt vågade titta någonstans. Också väldigt coolt.


Sen var vi glada. Vi kom fram till stugorna runt åtta, och då hade några snälla redan lagat mat åt oss. Sen somnade vi direkt efter bastun.


Dagen efter det var nog den roligaste! Fint väder hela dagen och vi kom fram först. Den kvällen kunde ingen gå normalt och alla var övertrötta så allt blev himla roligt.


Sen gick vi mot Abiskojaure. Då började fötterna göra riktigt ont.


Den kvällen babade vi i fyragradigt vatten, byggde torn, åt nudlar blandat med saft och salt, och skrattade.


Nästa dag kom vi äntligen fram till porten (och mobiltäckning♥)!!


På hotellet i Abisko åt vi världens godaste mat (pannkakor för åttiokronor) och duschade. Så himla underskattat med rinnande varmt vatten. Sen satte vi oss på tåget hem mot civilisationen. KROK PÅ DET♥

RSS 2.0