Don't let the city destroy our love

-

-

-


It's okay to be messed up.

Jag har ju vant mig vid att ha lov, jag vill inte tillbaka till skolan om några dagar. Jag gillar att inte göra någonting hela dagen eller att göra massa saker hela dagen, vad man nu känner för.
-
Som imorgon till exempel, då åker vi till torpet över helgen. Jag gillar det huset+samhället+landskapet enormt.
-
-
-
-
-
Ja, och så ska jag träffa en Linnea också.

Skavsår from HELL

14.00 - Tänker: Jag borde ta en powernap för att vara pigg på teorin klockan fem. Sagt och gjort, sätter klockan på 15.00.
-
16.25 - Vaknar. Tänker: Vad skönt, jag sov bara en halvtimme.
-
16.35 - VÄNTA LITE...
-
16.38 - På väg mot stan som det vanligtvis tar en halvtimme att gå till. Springandes/gåendes i en otrolig hastighet utan lunch och i mina nya skor, smart av mig som får skavsår av att typ gå barfota. Att kunna ta ett steg utan smärta är nu ett minne blott. Men jag hann!

Mumin och Mumina.

Filmmaraton #2 igår/inatt. Mindre godis, 6 komma 5 filmer, lika lite sömn. Jag lyckades tillochmed övertala de andra att se Stolthet och Fördom, hur bra?! Och, jag vann i poker. Av alla. Och då ska det nämnas att Ronny var med, Ronny. Vi vet ju alla hur bra han är på poker liksom.
-
By the way, kan man skriva en punkt i kursiv? . . Gissa vilken som är kursiv och vilken som är utan. DET NI.
-

And baby, ride your Firebolt, Show the world your magic force

Alltså den här låten, haha. Jag blir typ lycklig av videon också. Varför kom inte jag på en sån idé tidigare? Jag ska lätt lära mig den.
-
Den här dagen har varit så himla bra. Hade för en gångs skull en rätt rolig körkortsteorilektion, åt lunch ute, målade naglarna rosa, var och tittade på lägenheten vi förmodligen ska flytta in i (om endast en månad!) och har massa roliga saker planerade under veckan. Och så det här med P&L. Och jag gillar hela den här grejen med två veckors påsklov! Passar mig utmärkt.
-
-
Hittade ingen bild för att uttrycka min glädje, så här är en bild på färggranna kuddar istället.

Shining light

DET BLIR PEACE IALLAFALL!! Mitt ekonomiska problem löste sig bara sådär. Aaaah!!
-
Jag som satt idag och nästan tänkte köpa biljetter, och slog datorn mentalt för att det var så dyrt. Tur att jag inte köpte då!
-
-
-
-
-

What are men compared to rocks and mountains?

Om man verkligen tycker om Stolthet och Fördom borde man ju läsa Stolthet och Fördom och Zombies, vilket jag såklart gjort. Jag vet inte riktigt vad jag tycker om den, det är lite blandat. Mesta delen av boken är som originalet, med samma handling och repliker. Då och då slinker det in någon replik som "Har ni dödat några zombies på sistone? Jag har hört att de ska vara förfärligt på Longbourne för tillfället." Det är för lite zombies helt enkelt. Jag menar, om man ska blanda Jane Austen med zombier, ska man ju göra det på riktigt och inte bara lite grann.
-
Och, de totalförstörde en av de bästa scenerna när Mr Darcy friar till Elisabeth. För det första är de i hennes rum, inte i en paviljong ute i naturen med åskan. Jag tycker att det ska vara som i den senaste filmen, med regnet och allt som hör till. Jag vet att det inte är så i boken från början, men ändå. I zombie-boken har de gjort det ännu värre, Elisabeth och Darcy börjar slåss. Det är ju HELT fel, det förstör ju hela scenen.
-
Och inte nog med det, Charlotte Lucas har blivit biten och håller på att bli en zombie. What? Hon kan ju inte dö, det blir ju helt fel i handlingen. Det är många sådana där saker som gör hela boken lite sämre.
-
Så, slutsats, om man ska läsa Stolthet och Fördom ska man läsa originalet.
-
(Typ det längsta inlägget någonsin på den här bloggen, och det handlar enbart om Stolthet och Fördom. Kan man göra ett projektarbete om den? Inte? Jag skulle lätt få mvg.)
-

Tell me your troubles and doubts, giving me everything inside and out and

Såg precis klart The Breakfast Club. Från början blev jag lite besviken på den, men efter ett tag blev den bara bättre och bättre. Fast jag hade önskat att första halvan skulle varit kortare och andra halvan längre. Men ändå, den var väldigt väldigt bra. Musiken passade så bra in, och den hamnar absolut på listan bland favoritfilmer. Och de hade en såndär klocka jag vill ha!
-

And I'm in love, with the girl who lives two doors down

Jag vill ha den här tröjan. Bums.
-

So now, we're trying to escape from the police.

Hemma, äntligen. Har sovit mer sedan jag kom hem än vad jag gjorde på hela resan känns det som. Har haft en världsbäst vecka, med världsbästa människor.
Vi har bestigit ett berg mitt i natten med månen som enda ljuskälla och sett soluppgången från toppen, ätit otroligt god mat, börjat gilla arabisk musik till följd av alla taxichaufförer som spelade det vilket ledde till att vi lånade en av deras usb-minnen och la in musiken på mitt, snorklat (jag har hittat Nemo!) (och Doris), badat, åkt taxi med chaufförer som kört åt fel håll på motorvägen och undvikit poliser genom att köra offroad i öknen, klappat världens sötaste kattungar, solat, sett demonstrationer på Tahir-torget, sovit på ett sunkigt hostel på en takvåning i Kairo, sovit på mysigt hotell i Dahab, druckit oräkneligt många fruktdrinkar, sett pyramider, handlat billiga jätteäkta converse, och så vidare.
-
-
-
-
-

But you are handsome

NU FAR VI. Jag är helt övertygad om att det kommer bli precis lika roligt som jag föreställer mig att det kommer bli. Adios amigas!
-

Det är ju för att den är kortare, dummer.

Igår fyllde Janina 18 år och två dagar! Det firade vi med att överraska henne med glass, maränger, vindruvor, bananer, kesella och kolasås, som vi åt på hennes golv. För er som inte vet är Janina nog den bästa människa som satt sin fot på finningeskolan, förutom mig då.
-
-
Hahaha. Nollåtta var verkligen vår period.

Won't let the city destroy our love

Vi upptäckte en helt sjukt bra uppfinning idag. Våra dörrar i skolan är onormalt tunga, man är liksom tvungen att trycka sig mot dom för att ens få chans att få upp dom. Och som om det inte vore nog går dom alltid åt ett annat håll än vad som känns naturligt. Därför var det inte så konstigt hur glada vi blev när Eric hade fått en fjärrkontroll som öppnar dörrarna. Hur. Bra. Som. Helst. Så vi spenderade halva engelskalektionen med att öppna dörrarna precis när någon gick nära den, så att de stog där och viftade för att leta efter någon slags sensor. Nu vet vi hur vi ska spendera våra håltimmar! Det var så himla roligt, haha.
-
Annars lyssnar jag på den här låten hela tiden och packaaaaar och taggaaaaar inför imorgon.
-
FUNKAR FÖR MIG.

we'll be forgotten when we're gone

Det blir fler och fler dagar mellan inläggen här, men det gör inget känner jag. Om tre dagar far jag iväg i en vecka och kommer tillbaka som en ny männska! På sätt och vis iallafall, tror jag.
-
-

Everything is beautiful and nothing hurts

Några tecken på att det definitivt är vår:
- Idag var första dagen man liksom söker sig till skuggan snarare än solen.
- Kan gå utan jacka utan att frysa det minsta.
- Det var så galet varmt när jag kom hem att jag satte på mig mina nya vackra jeansshorts och pluggade ute i solen utan att frysa alls(!!!!!!).
- Termometern visade 20,5 grader i solen. Celcius alltså, inte radianer.
- That's about it.

Jag har räknat så himla mycket matte JAG ORKAR INTE MER.

Jag har härmed upptäckt den godaste smörgåsen någonsin. Eller, kanske inte, men god är den iallafall. Och enkel. Bröd + keso + örtsalt. Kan inte gå fel.
-

Gif makerAllo Paris

Nathan ska lämna Misfits. Det går nästan att jämföra med att typ... Ginny eller Luna skulle lämna Harry Potter. Eller rent av Harry himself. Linnea ledsen. Vad ska nu poängen med serien vara?!
-
image

Åt höger alltså.

Jag har inte haft tid att titta igenom tumblr sedan i tisdags. Herregud, det är alldeles för lång tid. Något som också tar för lång tid är körkortsteorin, jag tycker att man borde lära sig allt med en gång. Vore mycket smidigare.
-
Och så har jag gått och blivit sjuk också. Min näsa är helt oandningsbar.
-
Men nu ska vi vara positiva! Imorgon är det fredag och HP-maraton. Och endast nio dagar tills vi flyr landet.
-
ronandhermionesource:  Disco Voldy knows how to party.

krypkörning

Eftersom bloggmotivationen ligger på topp tänkte jag göra en lista med helgens+dagens händelser istället för skriva något långt tråkigt. Inte för att denna lista kommer bli så mycket intressantare, men det är ju alltid något.
- Fått världens finaste presenter. Bland annat en stjärnglob, en cykel och en timeturner (som Hermione har i HP3, för er okunniga).
- Jag och Ann rört Rebeccas eller Fionas (omöjligt att skilja på dom ju) (okej kanske inte omöjligt men jag kunde det iallafall inte) mage.
- Sovitsovitsovitsovitpluggatmatte.
- Köpt en dvd som man kan koppla in till usb! Hur smidigt som helst.
- Haft min första körlektion. Körde inte in i något så jag ser det som framsteg!
-
Eftersom jag ändå är inne på listor presenterar jag: denna vecka!
- Tisdag: Teorilektion+shopping.
- Onsdag: Mörkerrumframkallning.
- Torsdag: Teori.
- Fredag: Harry P med nio D.
-
-
Sigge är så himla jobbig. Sluta jama, jag tänker inte ge dig mat.

RSS 2.0