Våga utan mod

Jag barnvaktat kusiner heeela helgen och också hunnit med att shoppa i Uppsala. Bland annat två tröjor till Erik som jag kommer använda minst lika mycket själv. Bra med en bror som litar på sin systers klädval.
-
Igår såg jag 500 days of summer, och den var precis lika bra som jag trodde. Fast mest glad blev jag över att han hade en sån där klocka jag velat ha jättelänge men som verkar helt omöjlig att hitta.
-

I tried so hard to make you smile/Jag försökte vara speciell

Dagens spaning nr 1: Facebook- och tumblrsymbolen sen alldeles för lika ut.

Vi viker oss på asfalten av skratt

Idag har vi shoppat big time. Bäst av alla, en Lp-spelare som kan lägga in musiken på ett USB-minne och sedan alltså till datorn och podden. Hur bra som helst, pappa har runt 150 skivor som nästan alla är jättebra. Så nu ska hörlurarna fullproppas med Eldkvarn, Depeche Mode och Kraftwerk.
-
Och förstås, Ikea. Världens bästa affär.

When I lived alone, is there a ghost in my house?

Konserten åker direkt in på min topp tio. Det var så fint genom hela kvällen. Hans röst och basisten som skrattade och log hela tiden, under varje låt verkligen, bakgrunden med bilder från andra konserter och när det snöade över skogar och stjärnor, First Aid Kit som förband, att vi fick så bra platser längst framme utan att köa mer än tio minuter, att äta glass halv tre på natten invirad i ett tjockt täcke med Sofia, att vakna i världens skönaste säng ensam i Åsas lägenhet.
-
Men bäst av allt - jag fångade plektrumet!!!!
-
Bilder från rockfoto.nu. Lite smått dålig kvalite eftersom man bara kan printscreena bilderna från deras hemsida.
-
-

Is there a ghost

Jag hittade en jättefin tumblr nyss, med massa småsaker som man blir glad av. Den här stämde ganska bra med vad jag ska göra idag, tänkte jag.
-

A secret plaaaace

Söndagar måste nästan vara veckans bästa dag. Speciellt söndagar innan ett lov.
-
Man kan plugga det man inte orkat i veckan, se filmer man velat se, äta en stor frukost, lära Annica hur man printscreenar, redigera bilder, äta massa massa bröd, och popcorn med kolasås (överraskande gott faktiskt), utan att få dåligt samvete för att man borde göra något bättre av sitt liv. För söndagar räknas ju typ inte, det är inte då man gör livsavgörande beslut eller tar tag i saker. På söndagar är det tjill och tumblr som gäller, definitivt.
-


-

-


I got a pocket full of sunshine (det GÅR inte att få den låten ur huvudet)

Det var som att vakna upp i typ Narnia imorse. Det var alldeles gnistrigt och isigt, och hela luften liksom glittrade. Och sen var det jättevarmt i solen när jag väntade på bussen, det var inte ens lite kallt fast det tydligen var sexton minusgrader. Jag försökte odla lite fräknar, tror dock ej att jag lyckades.
-
Ni vet när man hittar den klänningen? Eller tröja eller ring eller vad det nu kan vara, men som man bara måste ha. Oavsett hur mycket den kostar. Det hände mig idag. Världens finaste blommiga klänning. 299 kronor kostade den, och det var ju inte alltför mycket. Sedan, när jag ska betala, tror hon i kassan att den är på rea(!!!), så jag får den för nittionio kronor!!!! Det är sånt som inte händer! Sjukt glad blev jag iallafall.
-
Min och Anns temalåt inför dagen var denna. En uppmaning att inte bara köpa svarta kläder.
-
På måndag ska jag på Band of Horses. Första konserten sedan kent, tror jag. Alldeles för länge. Kommer bli gr8.
-

No one's gonna love you like I do

Det snöar ute fast det är helt blå himmel.
-

You're just jealous cause we're young and in love

Så mycket bättre idag. Spenderade 6 timmar i skolan, och bara en vettig lektion. Inte alls fel.
-
Sen tog vi oss hem till Ann och bakade den alltid lika goda kladdkakan. Finaste vännerna.
-
-
-
-
-

jaså du

Dagens obligatoriska inlägg / rätt så väldigt dryg onsdag / fast mina foton hade kommit så jag ska göra något fint av dem / nygammal favoritlåt / tumblr lyser upp mina kvällar / tack gode gud för sovmorgon imorgon / godnatt

Jag växte upp i en spökstad

En av de bästa konserter jag varit på var kent i somras, på Parken Zoo. Det var fint väder hela dagen, sedan under förbandet började det duggregna lite och vi gjorde tak av våra regnponchos. Det fortsatte till ungefär halva första låten, Utan dina andetag, sedan började det spöregna. Sådär aggressivt. Hela konserten fortsatte det, men efter några låtar märkte man det knappt. Och det var inte sådär knuffigt som det brukar, utan alla var mer snälla mot varandra och trängde sig inte för att få en bättre plats utan gick snarare några steg bakåt för att någon kortare skulle få se. När det var slut hade det slutat regna, utan att man lagt märke till det.
Och Joakim liksom halkade runt på scenen för det var så blött, det skvätte om alla, och i princip alla tjejer hade hela ansiktet fullt av mascara. (Dock inte jag, för jag hade TEFFAT med vattenfast). Och efteråt såg vi han med "Älskling vi ska alla dö"-tatueringen!
-
-
-
-
Bilder från någon tidning, typ eskilstunakuriren kanske.

So here's the story from a to z

Saker jag tycker om! För det är ju trots allt en sådan dag.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

Are the shades of pemberley to be THUS polluted?

Imorgon ska vi ha temadag, med temat "Sex och samlevnad". På alla hjärtans dag. Känns som att skolan försöker hinta något?
-
-
-

Du sa rädslan den går över, men den där oron stannar kvar.

Gårdagen fick mig att längta ännu ännu mer till Cypern.
-
-
-
-
-
Nu ska jag laga müsli och inte plugga något alls!

I den döda vinkeln ser jag att du ljög

Åh den här helgen är så himla bra och ikväll kommer bli grejt.
-
Men innan ikväll ska jag fixa med mitt så kallade fotoprojekt, måla naglarna och se för många avsnitt av How I Met Your Mother. Och njuta av det fina vädret (inifrån, det är ju jättekallt, herregud). Inte mig emot.
-
Yeah, datorn tillät en liten liten bild!
-

De ögonblick när man förlorar sitt grepp om tiden

VI LYCKADES MED DET OMÖJLIGA. Så himla fina och goda macarons vi bakade. Vi är ta mig sjutton bäst.
-
Det går fortfarande inte att lägga upp bilder, men titta här ska ni allt få se på bevis.

No one's gonna love you like I do

Ikväll tänkte vi göra ett andra försök till macarons. Det kan ju inte gå sämre än förra gången.
-
Annars så är min dator superseg så det går inte att ladda upp bilder. Ska fixa det snarast!

Netherfield Hall is rent at last

Skoldagen har varit ovanligt bra, jag kan allt (well, det nödvändigaste) om pendlar och ljus och så vidare till provet på torsdag, vi har precis ätit mat som vi lagat och nu ska jag och Linnea äta pannacottaglass och se Stolthet och Fördom. Denna tisdag kan inte bli mycket bättre.

Red Mitchell


Meningsfull slump

Igår spenderade jag hela kvällen i soffan framför massa O.C. och blodapelsiner i hopp om att bli frisk. Det lyckades inte. Det är min nya grej förresten, O.C. och blodapelsiner. Så himla gott.
-
Jag tror jag fortsätter på det temat idag, faktiskt. Godis är också välkommet.
-

Sluta titta på mig med dina skaldjursögon.

Här är dagens bild!
-

She's got you high.

Den här dagen har varit så otroligt mycket bättre än igår. Vi slutade klockan två (!!), det var alldeles jättesoligt ute och varmt och när jag gick hem sjöng fåglarna. Lite drygt av vädret dock att luras att det är vår när det knappt är februari.
-
Någon har suddat ut Europa på vår världskarta vi har målat på bordet i skolan, buhu.
-

Powers of Ten

Sånt här kan jag titta på hur länge som helst. Jag hittade en hemsida, "Astronomy Picture of the Day" där de lägger upp en bild varje dag föreställande stjärnor eller någon galax någonstans eller en fin planet eller något annat som har med rymden att göra. Jag har den som startsida.
-
-
En bild för några dagar sedan!

Söndag, måndag, gnälldag

Idag har varit en otroligt seg dag. Men man måste få ha sådana dagar också då allt går fel, man kan inte vara positiv hela tiden.
-
Men något som definitivt gjorde min dag bättre var att mina ringar som jag beställt hade kommit! Dom är superfina.
-
-
Linda Bengtzings låt i Melodifestivalen heter "E det fel på mej". Ja, med stavfel. Är det ens lite okej? Svar nej.

RSS 2.0