gpoy


-
-

PPD

Nu har jag gått riskettan också, bara teoriplugg och några få lektioner kvar då. Det börjar kännas som att körkortet inte är alltför långt borta.
-
Det känns också som att sommaren snart börjar ta slut, men det är ändå lite mer än en månad kvar. Och på den månaden är det mycket som ska hinna hända, allt positivt, och kommer spenderas med de människorna jag gillar bäst. MEN, det fär gärna bli lite varmare. Typ nu.
-
Lider också lite av Post Potter Depression. Har därför kollat igenom 118 sidor av en tumblr och gillat säkert 40 posts. Känner lite som Rupert Grint:
-
-
Eller Daniel Radcliffe:
-
-
Eller Emma Watson:
-

But why on earth should that mean it's not real

I tisdags natt var vi på midnattsvisningen av den sista HP-filmen någonsin. 40 % av publiken var utklädda, han som kollade biljetterna var den näst bästa Hagrid jag sett, den enda bättre är originalet. Själva föreställningen påminde lite om en konsert, folk applåderade och jublade och grät om vartannat. Och innan filmen visade de behind the scenes-klipp från skådespelarnas sista dag på inspelningen, redan då grät halva publiken.
-
Filmen var otroligt bra och bara halvbra på samma gång. Vissa saker hade de gjort precis som jag tänkt, men en del saker var som sagt bara halvbra och fick inte lika stor uppmärksamhet som jag hoppats. Höll på att skriva vad men det känns lite elakt mot de som inte har sett filmen än, man vill ju inte veta saker i förväg. 
-
Jag trodde inte att det skulle vara så farligt, men det var värre än jag trodde faktiskt. Det är ju definitivt slut nu.
-

You got a great car, yeah what's wrong with it today

Festivlen var tusen gånger bättre än de andra åren vi varit där och det var som roligast när jag jobbade. En av dagarna var jag skolpolis (ni vet, som sån här. Fast jag slapp den orangea dräkten iallafall!), och då kom det fram en kille och sa väldigt allvarligt: "Ni. Räddar. Liv."
Skönt att höra att man gör nytta åtminstone.
-
Bästa konserten var utan tvekan Motoboy och Kristian Anttila. Båda var på samma klubb, utanför festivalområdet och helt olika varandra. På Anttila var det trångt och varmt och mycket folk på humör som passar hans musik, och på Motoboy var det lugnt och kanske max 40 personer där. Ingen sjöng med förutom när han sa åt oss att göra det, man vill ju inte förstöra hans röst med sin egen. En del låtar sjöng han helt utan mikrofon, bara stod där och sjöng rakt ut. Nog topp tre konserter tror jag. Fast det säger jag om väldigt många, så den listan är nog full.
-
-
Imorgon ska jag köra halkbana och sedan obligatoriska dagar med mina bästa kusiner. Imorgon blir det HP6, på tisdag kväll/natt HP7 del ett och del två i Sveriges största biosalong. Kunde inte vara mer taggad.

RSS 2.0