Camp Forsmark

Jag har lyckats trycka ner min sovsäck i väskan, är ganska nöjd över det. Regnponchon och ficklampan är med de också. Imorgon 03:30 far Ann och jag iväg till Borlänge för att vara säkerhetsvakter och ta hand om fulla människor i en hel vecka. Taggad+lite nervös. Sådär lagom.
-
OM FEM TIMMAR ÅKER VI.
-

Det finns bara en av honom men han finns överallt.

Midsommar! Vi vann på chokladhjulet, såklart. Det gör vi alltid.
-
-
-
-
-
-

Going up the country

Sitter i köket / är vitprickig över händerna / på grund av att jag har målat mitt rum typ tre dagar i sträck / kommer bli lovely / mitt kamerabatteri funkar inte, dumt / ska cykla till någonstans och ha picknick med min finafinafina cykel och vänner.
-

Accio 13 juli.

Det släpptes en andra trailer till HP7 part 2 imorse. Sista Harry Potter-trailern någonsin. Jag kommer gråta i den här scenen.
-

Freeedag, freeedag, f-f-f-f-freeedag.

Oj så oaktivt det har varit här. Men hey, jag har ju hoppat hopprep och lekt med barbie med kusiner istället och det är ju mycket roligare.
Här hemma blev det ingen vila-upp-sig-kväll direkt, utan vi har lastat in halva huset i en lastbil och skurat golv och dammsugit och dragit ut spikar och allt sånt som måste göras.
Och lämnat bort katterna. Sigge smet precis när de skulle ta med honom, duktig kisse. Han ville stanna här.
-
Och, idag har också kungen besökt Härad. Stor dag.
-
-
-
-
-
Bästa bästa bästa katterna som nu bor i Sanda.

"Du är typ ovärdelig"

Först nu börjar det kännas som sommarlov på riktigt.
Imorgon åker jag och min bror till Uppsala/Knivsta för att vara barnvakter tills på fredag, och sedan flyttar vi hela helgen lång och det ska bli så himla roligt.
Att kunna umgås med vänner utan att tänka på sista bussen hem eller hur jag ska fixa skjuts, att kunna ta spontanpromenader på kvällarna, att kunna handla apelsiner när man vill utan att övertala pappa att köra in till stan, ska bli väldigt väldigt skönt.
Det kommer bli en otroligt bra sommar.
-
Bland annat de här ska jag umgås med.
-

Aaah

Nu har jag bokat biljetter till specialvisningen av HP7!!! Vi har perfekta platser till del 1 och nästan perfekta till del 2. I Sveriges största salong. Alltså jag kan inte fatta hur bra det kommer bli.

49 followers and still counting

När någon reblogar någon kent-gif som jag gjort, skriver något snällt i min askbox, eller har en url som har något med kent eller Krunegård att göra:
-

Annars kommer dom aldrig låta dig gå

Första gången jag lyssnar på morognpasset på typ en vecka, och det första dom gör är att spela Jag är en vampyr. Dom är så bäst.
Idag ska vi leka hela dagen och se glada människor ta studenten. Typ såhär glada kommer dom vara.
-

Det är fest i hela huset

Haha alltså jag la ner hur mycket tid som helst på den här och den blev inte ens fin. Oh well.
-

.


Fuck it for Chris

Igår hade vi hejdåkväll i Härad. Om två veckor bor jag mycket närmare stan (så mycket stad det nu finns i Strängnäs) och mycket längre från hästarna och skogen.
Vi klarade ut hela Harry Potter 3-spelet, åt världens godaste smörgås (philadelphia, advokado, rökt lax, peppar) och såg massa skins.
-
-
-
-
-

Jag bygger upp dig bit för bit igen

Det är så varmt att man smälter. Ville bara påpeka det.
-

Dam da dam dam dam da da dam

Vi har bestämt att vi ska se midnattsvisningen av HP7 i Stockholm. Vid nio visar dom del ett, och några minuter efter tolv visas del två. I 3D. Jag tror att det har potential att bli bäst på hela sommaren. 
-

Dahab & Petra

Jag trodde att det skulle vara roligt att packa, men... jag hade fel. Nog första gången tror jag.
Men man hittar iallafall saker man trodde att man tappat bort!
Mina älskade ballerinaskor tillexempel, som har överlevt typ fyra somrar och som jag trodde var förlorade för evigt. Och ett par helt fungerande jeans, som jag inte vet varför jag lagt längst bak i garderoben. Och massa gamla foton, på bland annat mig och Janina där vi var små små små.
-
-

Home is when I'm alone with you

Det är första juni och det mesta känns awesome och jag är inställd på att det är sommarlov och det ska bli fint väder hela helgen och vi ska bada i pool och äta mat och sitta på tak tills det blir ljust.
-

RSS 2.0