Sims 3

När jag kom hem idag var det 10,5 grader ute. Visserligen sitter vår termometer i solen, men ändå. Tycker inte riktigt om hela grejen med att det redan är vår när vi inte ens haft en riktig vinter.
-
Och ja, han umgås med mig frivilligt.

Mahjong

Vi har spenderat minst 30 minuter åt att få sims 3 att fungera. Det gick inte, så vi fick spela sims 2 istället. Det är tråkigt.
-

Fritte

Tänkte ta en fin bild på kissen bredvid mig. Han var i början väldigt intresserad av datorn.
-
-
-

Nu blir jag säkert kär i dig, pinsamt jävla kär i dig

Jag gillar när en viss musik blir förknippad med en händelse eller något speciellt man gör. Tillexempel är Home, Drunk Girls och Daylight förra våren och Ann och Janina. Fuldans är Annica, Levels är Cypern och Knocked up är Sofia och Åsa.
Därför har jag skapat projektarbetesmusik, och det är Den svenska björnstammen. Finrum, Allting kommer bli bra igen, Kärlekens matadorer och de tidiga låtarna är hjärnans anatomi och nervsignaler. Det nya albumet är signalsubstanser.
-
Då blir jag såhär glad varje gång jag hör tillexempel Daylights.

Ett fel närmare rätt

Tror nog att detta lov fortfarande har potential att bli rätt produktivt. Tre dagar till, det hinner man plugga mycket på.
Nu: äta kiwi och passionsfrukt och se The River utan ljud. Erik är inte här så jag blir tvungen att se det ensam. Kommer inte kunna sova på ett antal dagar. Ja, min skräcktröskel är väldigt låg.

Alla manglar på nu

Idag har Erik och jag manglat.
-

-


21 februari

Just nu är jag mest glad över att om bara 18 dagar är jag med världens bästa kusiner i Paris, och 6 dagar efter det i Järvsö med världens bästa vänner. Det är liksom sådant man får tänka på när man måste gå upp tidigare (på ett LOV) för att skriva massor om sitt projektarbete. Men det är ändå inte så farligt, när man har ett som är roligt.
I Paris har de tydligen inte Ohoj kolasås, så vi ska ta med en tub. Maränger också. Ser fram emot av att bli stoppade av ryanair för att vi har semi-flytande materia och för att väskan är för stor på grund av alla maränger. Men hey, priset före allt annat!
-
Elin var överlycklig över Eriks webbkamera.

Skaut

Finns nästan inget så bra som att komma hem. Så, nu ska jag ta igen BBoch Filip&Fredrik. Och äta lite ballerina kladdkaka.
-

Salt and pepper salt and pepper nanaaa

Salt and pepper, salt and pepper salt and pepper nannaaaaa. Paus på några sekunder. Salt and pepper salt and pepper salt and pepper nanaaa. Paus på några sekunder. SALT AND PEPPER SALT AND PEPPER SALT AND PEPPER NANAAAAAA. Och så om igen.
Finns bättre sätt att bli väckt på! Fast det hade kunnat vara värre, hon hade kunna sjungt på Youngblood.
-
Till sist, några visdomsord från Annica.
Frittefridtjof <3 <3 <3 <3

Mystic Falls

Har hittills spenderat dagen i sängen med bland annat det nyaste avsnittet av Vampire Diaries. Det är det näst sista i säsongen, och det allra sista avsnittet kommer inte förrän 15 mars. Förstår inte riktigt poängen med det.
-
Om två timmar ska jag och Erik åka iväg och vara barnvakter ett par dagar. Den tiden skulle egentligen behöva läggas på plugg, men äsch. Det är ju aldrig fel att leka med barbies och se prinsessfilmer innan man tar tag i livet på riktigt.
-
-
Har inte så många bilder att välja på, därför det blir samma typ hela tiden. Här är från Deadmau5 i somras.

Hallwylska

Denna lördag har jag, Erik och M&M varit i Stockholm och Hallwylska museet. Det var väldigt stort och är från och med nu mitt favoritmuseum, det känns som ett sådant man kan åka tillbaka till flera gånger. Vissa blir ju tråkiga efter bara en gång, men tror detta är ett undantag.
-
Just nu taggar vi inför MELLO. Har länge irriterat mig på det smeknamnet men nu använder jag det själv. Så det kan gå liksom. Jag har iallafall köpt passionsfrukt, sharon och kiwi. Var extreeeeemt sugen på jordgubbar men det fanns inte. Så sjukt viktig information för er att veta alltså.
-
-
Är för övrigt lite på dåligt humör, men det är inget som en vecka i Cypern inte kan bota. Denna bild allltså, om man ändå kunde lägga till en zoom-knapp. Mitt och Cissis ansiktsuttryck och Annicas rödhet är priceless.

Fridtjof och Lily

Har ni stått ut med all denna väntan om vad denna cliffhanger handlade om?
Här är ena halvan, den andra ligger under badkaret och vågar inte riktigt komma ut än. 
-
-

Hanna vandrar 20 kilometer, hur mycket har temperaturen sjunkit?

För tillfället sitter jag och hjälper Erik med matten. Det är väldigt skönt att få känna sig smart ibland, Matte A är något man kan alltså. Förutom Janina som fortfarande verkar ha problem med plus och minus (så, där fick du vara med ändå!).
Det bästa med denna dag är inte att matte breddnings-provet är över, att det är lov imorgon eller att man inte behöver plugga något i panik, utan något helt annat. Som jag inte tänker berätta nu utan senare ikväll. HA, en cliffhanger!!!! Nog första gången på denna blogg.
-
-
Som vanligt på Eriks dator - bildbrist. Men lite Jan Stenmark har ju aldrig skadat någon.

#denfølelsen

Ann och jag kom på igår att vår besatthet av dessa människor inte längre är sund. Därför tvingade vi oss att glömma bort dem för en kväll, och idag har jag bara sett ett avsnitt. Ser det som framsteg.
Sen gjorde jag ju en gif också. Det bara blev så. Och, som Ann sa, att sluta med kollektivet är som Fridtjof och Jakob säger här nedan. Impossible.
-

Papi vet mest

Jag och pappa ser Vem vet mest, och som vanligt kan han ungefär 80% av frågorna. Fatta vilka pengar han skulle vinna om han ställde upp. Jag har ju faktiskt anmält honom, men de verkar inte vilja att han ska vara med.
Annars har jag idag äntligen äntligen fått det betyg jag velat ha i Matte D. Efter många extrauppgifter. Det lönar sig uppenbarligen att göra det där extrajobbet, även fast det är jobbigt just då.
Jan Stenmark, har verkligen förmågan att peppa alltså!

Fortsätta trenden liksom

Har ju skrivit minst ett inlägg varje dag nu i några dagar, så tänkte försöka att inte bryta den trenden än iallafall. Då blir dock problemet att jag inte har något intressant att skriva.
Jag har blivit totalt besatt av kollektivet, som består av fyra killar och en tjej. De är alltså de som gjort "I can't get erection from the election" och andra låtar. De har ett program, en timme varje vecka, där de har massa sketcher och bara är allmänt roliga. Ska kanske tillägga att de är norska? Alltå låter roligare på det språket. Har redan sett två och ett halvt avsnitt idag. Där rök två timmar som kunde lagts på plugg liksom. Men, som någon sa, time you enjoyed wasting is not time wasted.
OCH OCH OCH, de har en egen version av Unga mödrar. Och som alla vet är det mitt favoritprogram of all time. Förstår inte hur någon ska kunna toppa kollektivet när de tillochmed har inkluderat det.
-
I brist på annan bild, I give you: Jared Leto. Inte gjort av mig.
-

Can't you se, I'm democrazzzzzy

Jag försökte förklara relativivetsteorin för Erik och pappa idag, det gick sådär. Det där med att tiden går saktare i tåg är svårt att förklara när man knappt fattar det själv. Det är ju liksom ologiskt.
-
-
Finally got the right to vote, I want to be a part of the democracy. Do you see, I'm democraaaacccyyyy.
It's my duty as a citizen, but it just won't turn me on.
SPELAS LIKSOM I MITT HUVUD HELA TIDEN.

And I said heyyeeyyaaeeyyaa

Bara ett inlägg till, lovar. Värsta produktiva bloggdagen idag ju.
Tre av våra fyra lektioner idag var "arbeta själva"-lektiner, och det är ju allmänt känt att man aldrig arbetar på dessa lektioner. Man är inne på tumblr eller bara chillar.
Idag dock, fick vi massa gjort på alla tre lektioner. Började på både religionen, psykologin och filosofin. Det här med att man ska utnyttja tiden i skolan kanske faktiskt inte är så dåligt ändå.
Och, min produktivitet slutade inte där, för när jag kom hem fortsate jag på psykologin och bakade bröd. bra dag.
-
Favvofilm.

Awww.Jag som ALDRIG fått måla hans naglar.

Min lillebror kom för övrigt hem med rosa naglar idag. Borde jag misstänka något?

FROM THE ELECTION

Erik och jag har party här hemma till mange bjuder och denna låt. LYSSSNA PÅ DEN, GE DEN EN CHANS. Lovar att ni inte kommer ångra det. Det enda negativa med den är att den liksom fastnar så att man går runt och sjunger på det ungefär hela tiden. Men det är värt det, lovar!
-

Det tuttar upptaget

Duos jag vill hänga med:
  • Jesper Rönndahl och Josefin Johansson
  • Erik och Mackan
  • Filip och Fredrik

Som enn djur, en lycklig lemur.

Är på superbra humör! Tänkte bara meddela det. Det är nog för att jag klarade av några svåra mattetal, provet idag nog gick bra, det är fredag imorgon och att jag ska spendera hela helgen med Sofia.
Och med allt det kan man ju inte bli på annat än väldigt bra humör.
-

RSS 2.0