Mä mä mä

Okej, väldigt positiv sak med idag: vi har fått våra studentmössor. Vi var inställda på att vi skulle få vänta till iallafall april, men nehej. Kan väl bara säga att "glada" var en underdrift för hur vi kände.
Här är vi i våra provmössor, alltså inte våra riktiga. För de får man liksom inte ha på sig hur mycket som helst, det ska ju vara speciellt den där dagen.
-

A wheeeeee

Skulle göra rostade mandlar i ugnen för att det är så sjukt gott. Såhär taggad var jag på att äta det.
Sen, glömde jag dem i ugnen och de blev kolsvarta och hela huset luktar bränt. YES.

And you sort of want to dance, and you sort of want to go home, and you sort of don't know what you want. So you hang around, a fading rose in an exquisitely detailed dress, waiting to see what might happen.

När man ställt in sig på att det enda man ska göra hela helgen är att plugga matte, blir man väldigt glad när andra människor tar initiativ och styr upp en middag. Den här gången var det Jojo, och vi åt god middag och tre sorters choklad. Sedan gick vi till sju rum och kök, för att avsluta allt hos Cissi där vi drack te och åt upp all choklad de hade eftersom de är så nyttiga. Tur för oss!
Och inte nog med det, jag hann också plugga hur mycket som helst. Har äntligen lärt mig förändringshastigheter!! Vet egentligen inte hur jag klarat mig igenom hela Matte C och Matte D utan att veta hur man gör, men nu har jag iallafall fattat grejen. Och bättre sent än aldrig ju.
-
-
Cissis bild som tydligen generarde hela TRE gillningar på instagram.

If only your bed could cry

Det bästa med kvällen igår var nog kvällspromenaden och en trip till McDonalds innna de stängde. De hade låst dörrarna när vi skulle gå ut så för en liten stund trodde vi att vi var med i en skräckfilm. Sen hittade vi en tredje dörr som var olåst och lugnade ner oss.
-
Majoriteten av idag har och kommer spenderas med Matte E-boken, med förhoppning om ett trevligt avbrott ikväll. Är ju taggad på mat! Fast, Matte E är faktiskt inte så farligt. Det är nästan lite kul, särskilt att derivera. Älskar att derivera. Ska gifta mig med derivatan av tal så som f(x)=e^(3x)+4x^7+6sin(3x).
-
wulffmorgenthaler

Is there a gost in my house

Jag och Eriko frågade pappa vad han trodde låg på topplista på vår spotify:
- Det måste ju vara mange? Sen den där du har i den där Cypernfilmen. 
Spot on!
-

You do it to yourself, you do

Trodde aldrig att jag skulle plugga så mycket historia som jag varit tvungen att göra ikväll. Det är inte det minsta intressant och jag önskar att medeltiden aldrig hade hänt. Punkt.
Så, nu ska jag se det nyaste avsnittet av Gossip Girl och hoppas att Blair äntligen tar sitt förnuft till fånga. Det skulle göra min kväll.
-
En till Jan Stenmark.

Och du gjorde sluuuuuuuuuuuut

Okej nu spelar de "Ibland gör man rätt ibland gör man fel". Finns nog lite kvar av det där ändå.

Uppåt och neråt

Markus Krunegård är med i musikguiden just nu, de spelar massa av hans musik och de pratar om allt möjligt. Om det vore 2009 hade jag suttit och hyperventilerat här i soffan. Men nu är jag äldre och klokare och är inte lika besatt längre! Yes!
-

Young love, burning a hole in my heart

Allt jobbigt med skolan blir så mycket lättare när man har roliga saker att se fram emot. Här är det roligaste:
- Hänga med Sofia hela nästa helg, och bara slappa och prata och äta.
- Åka till Annica med alla de allra bästa tjejerna i vääääääärlden, tredje helgen i mars!
- Åka till Paris med skrattkusinerna, fjärde helgen i mars.
- Och förstås, den största motivationen av alla, studenten den sjunde juni.

Eller?

Bad just Annica säga något man blir glad av. Hon skrev bland annat "gul färg". Man ba aha. Kattungar skrev hon också. Är det inte lite konstigt hur man kan bli instant happy av en liten katt? För det är ju verkligen så. Den behöver bara sitta där bredvid liksom.
Hittade ingen bild på en gullig katt bland mina bilder så här är en bild av Jan Stenmak istället. Får funka lika bra.
-

Sometiiiiiimes I get a good feeling

Har haft en väldigt bra helg. Igår sågs vi och klippte ihop världens bästa film, 3 minuter och 24 sekunder av ren lycka. Borde ses av alla som har internet. Bah att söka upp den på facebook!
-
När jag idag faktiskt tänkte ta tag (lite) i det där projektarbetet efter ett långt uppehåll, märker jag att projektarbetsrummet på fronter är borttaget och hela loggboken är borta. Kul. Så jag tappade lusten lite och räknade matte istället.
-
Den tjugotredje mars ska jag träffa dessa igen. I Paris! Är typ hur taggad som helst.
-

You didn't have to cut me off

Det är inte många lektioner som man verkligen ser fram emot, och inte tycker är jobbiga alls. Filosofi är dock ett sånt ämne för mig, iallafall hittills. Tänkte bara berätta det.
Jag har precis skrivit klart en powerpoint tills imorgon, som istället för de 30 minuter jag trodde att de skulle ta tog två och en halv. Inte roligt. Så nu ska jag lägga mig i sängen och läsa om The Perks of Being A Wallflower. Godnaaaaatt!

Find a family

Sitter och tittar lite på olika au pair-sidor, och vissa av familjerna har lite roliga krav. Det var en som sökte en tjej som var "very quiet", en som absolut ville ha någon som kunde sjunga, och på en jag hittade nyss står det i jobbuppgifterna: "You can cook, be handsome and play with the children." Och en där det står "I am single, so a marriage is possible".

-
Ska nog söka alla fyra.

Längtar efter något som kan rädda mig

Ni vet när man hittar en sån där låt som man spelar på repeat hela tiden i flera dagar? Här är min sådan för tillfället.
-

Passion Pit

Denna dag är en sån där pluggfri dag som man ska ha ibland, utan att ha dåligt samvete alls. För matteprovet är faktiskt två veckor bort och både psykologin och historian är inte särskilt svåra att plugga till.
Så, istället tänker jag se serier och kanske till och med läsa en av mina många böcker jag har men inte har hunnit läsa än?? Typ den jag lovade Linnea i maj förra året att jag skulle läsa någon gång under 2011 och fortfarande bara har läst 6 sidor i.
-
Vi har nyligen köpt en ny tv, men mamma är lite fäst vid den gamla.
-

Induktion, spektrum och rullstensåsar.

Vid halv två satte jag mig och började skriva på induktionslabben. När jag kollade på klockan nästa gång var den kvart i fyra. True story.
Sedan dess har jag också hunnit skriva ytterligare två labbrapporter, och har inte hunnit med så mycket annat. Men de blev faktiskt rätt bra allihopa så jag väljer att inte se det som bortslösad tid.
-
Och så har jag också hittat min drömutbildning. Dock är det rätt höga intagningspoäng, men det ska nog gå att ordna på något sätt. Genom ett bastermin med platsgaranti eller liknande.
-
Här är min sjusidiga induktionslabbrapport. Med tanke på att vi vid tidigare labbrapporter knappt varit tvungna att dra slutsatser eller att de ska ha någon kvalite över huvud taget, kan jag nog säga att detta är den bästa labbrapport jag skrivit. Om den är bra med Majonenmått är dock en annan sak.

Mä mä mä mange mä mä mä

Nu har familjen Anderson gått och skaffat riktigt spotify. Det betyder att Mange bjuder inte längre är lila - och man kan lyssna på den fler än fem gånger!! Det har vi redan utnyttjat.
Annars har jag skrivit ett förmodligen sista prov i Matte D, och skrivit rent en redovisning i samma kurs. Så, efter helgen kommer vi officiellt vara klara med Matte D och nu istället bara behöva läsa två mattekurser samtidigt. Känns braaaaaa.
-

Sjukt smart.

Ett annat sätt man kan utnyttja skype: prata med sin bror som sitter en halvmeter bort vid en annan dator.
-

Och är sugen på typ kladdekaka

At the moment skypar jag med Cissi och Annica, även Janina och Ann har deltagit. Det är en sjukt bra grej som vi precis upptäckt och nu missbrukar. Så nu ska jag återgå till min konversaton med dessa människor. Extremt intressant inlägg känner jag. Hejdå!
-
-
Henne, Annica, kan man prata med! Fast hon bor ända bort i Järvsö!

Supergosfilten.

Har haft lovets bästa helg, tror jag. I fredags lagade jag och Ann mat åt Annica, Cissi och Jojo. Sen kollade vi på bilder och filmer från Cypern och skrattade hela kvällen, och Annica och jag somnade inte förrän 06.00.
-
-
Igår fikade vi, samma människor i några timmar, och sedan såg jag och Annica filmer och åt massa gott. Och utnyttjade Eriks dator, alltså photobooth med roliga effekter.
-
-
Idag såg vi ännu en film, och sedan har vi pluggat hos Ann medans Annica suttit på tåget hem. Bra helg.

Han blööde.

Min nyårsafton blev faktiskt mycket mycket bättre än jag trodde den skulle bli. Typ som att folk hade roligt och att mitt rum blev ballongrummet. Så det var en bra start på 2012!
-
-
-

RSS 2.0