19 var det ja

Tänkte bara påminna alla om att jag fyller år imorgon. Nu vet ni.

Äääääntligen

Idag är jag glad, för idag har jag fått mitt första riktiga jobb. PÅ RIKTIGT!! Och jag har skaffat det helt själv! Är sjuuuukt nöjd. Jag ska fira med ballerina kladdkaka och en ny tidning, och köpa något fint på fredag, då jag ska träffa Linnea för första gången på jättejättelänge. Ska köpa de där guldskorna från H&M. HUR DYRA DE ÄN ÄR.
Och imorgon ska jag, pappa och Erik till Stockholm på Jan Stenmark-utställningen. Hoppas de bästa inte är sålda än, så att jag kan köpa någon.
-
Här är två renar från Järvsö, varav en hette Bubbel.

Check

Jag har gjort något väldigt bra! Nämligen en whiteboardtavla. Inte själva tavlan förstås, men jag har skapat en att-göra-lista. Checkrutorna är inlämningar, och prickarna prov de kommande två veckorna. Heja oss!
-

Mina fnysningar överröstades av deras idiotiska livsglädje.

Jan Stenmark har utställning på seriegalleriet i Stockholm och jag vill så gärna köpa en bild. De äkta kostar dock 6000 kr, men det finns de för 500 också. Här är mina åtta favoriter, en två tre fyra fem sex sju åtta.

AAAH

OCH JUSTE, EN SAK TILL, IKVÄLL KOMMER DET NYA VAMPIRE DIARIES-AVSNITTET SÅ IMORGON SKA JAG GÅ UPP SUPERTIDIGT OCH SE DET. Klart slut.

E = mc²

Vi har idag haft ett fysikprov som inte riktigt var som vi tänkt. Dock förmodligen till vår fördel, kan vi ju iallafall hoppas. Jag var rätt så ofokuserad, det känns lite som att jag fortfarande är på semester.
Och på tal om semester - imorgon åker vi till Järvsö och hälsar på Annichhaa! Vi ska åka tåg i evigheter och sen bil i tre minuter. Och sen få äta mat och gott och träffa hennes nya så kallade vänner, åh vad roligt det ska bli.
-
Anns favoritdansmoves.

Norte dame

Idag har vi prickat för ännu en turistsak: Notre Dame. Det var stort och mycket folk.
Sedan skulle vi leta reda på Åsas jobb för att möta henne där, vilket inte var helt lätt. När vi följde kartan hamnade vi bakom några nunnor och en man som stod utanför deras kyrka och skrek "I'm a drunk!" och skakade med en burk vi skulle lägga pengar i. Så då gav vi upp kartan och gick lite som vi kände för och kom då rätt.
Nu tänkte vi ta en promenad, det är så otroligt fint här. Förstår verkligen hur man kan bli kär i den här staden.
-

Tour de eiffel

Tänkte bara ge en liten update! Sofia och jag lyckades ta oss från flygplatsen hem till Åsa, inklusive byte av både buss och metro. Tycker det var väldigt duktigt av oss faktiskt.
Vi har även hunnit med eiffeltornet, klassiska turistbilder och att bekräfta två fördomar om fransmän. Ett: de äter verkligen baguetter, enormt mycket. Överallt ser man dem gå runt med ett antal baguetter i en påse. Två: fransmän är verkligen verkligen snygga. Och alla verkar också lukta gott.
Ikväll jobbar Åsa, så jag och Sofia ska handla något att laga middag på i affären här intill. Har en känsla av att vi kommer komma hem med massa godis och inte mycket att faktiskt göra mat av.
Det är också väldigt väldigt fint här. Från Åsas fönster ser man in i sex andra och flera fönsterluckor, och fina hustak med kors på. Herrå!
-
-
Här är alltså Åsas bostad för tillfället. Sängen är över våra huvuden, sen är det inte så mycket mer. Väldigt fint!

Americas Next Tap Model

När jag och Ann gick hem från skolan idag fick vi en snileblixt. Efter alla 14 (eller vad det nu är) säsonger av Americas Next Top Model - vore det inte en kul twist att istället ha Americas Next TAP Model?
Tänk er bara, den första utmaningen, [berömd steppdansare] står framför 10 tjejer och säger: "Hello girls! This is your first week in the running of becoming Americas Next Tap Model. Your first challenge is to tap - under water."
Samtidigt som de ser snygga ut, förstås, för det är ju fortfarande Americas Next Top Model.
Veckan efter ska de steppa på en matta, efter det ska de steppa på en studsmatta.
-
Mycket roligare än det vanliga.

Like when you said you felt so happy you could die

Ikväll har vi två fastrar och en farfar på besök. Som vanligt när vi ses har vi ätit mycket gott och suttit och pratat vid köksbordet med te och kakor. Nästan som helg mitt i veckan.
Och, så har Cissi bjudit till knytkalas! Tänker alltid på Pippi när jag hör det, har för mig att hon gick på ett sådant någon gång. Jag tänkte iallafall ta med Sofia också och efterrätt. Det ska bli så himla roligt! Får dock se hur länge vi är kvar, vi ska ju nämligen upp absolut senast 03:00 dagen efter för att sedan åka till Paris. Eller så kör vi en Cypern och sover inte alls.
-
Stenmark, återigen. Hahahahahahaha.

Man drar i ett snöre och den är av trä och den sprattlar

Dagens största problem: har pluggat fysik några timmar och måste fortsätta ett tag till när jag egentligen verkligen vill göra projektarbete.
Men, snart ska jag baka chokladdrömmar! Älskar chokladdrömmar.

2 mars 2012

Funderar på om jag kanske söka jobb som jonglör. Eller lindansare, det är det tydligen ett företag som behöver.
Då kanske Figges eviga frågan vid utvecklingssamtalen blir sann. SKA DU RYMMA IVÄG MED EN CIRKUS LINNEA?!
Men nu, ska jag berätta vilken bra helg jag kommer ha. För att jag någon gång när jag är på dåligt humör ska kuna läsa detta och tänka "åh vilken rolig helg". Typ så.
Imorgon åker jag+pappa+Erik (borde komma på en förkortning för det) till farfar, där även Sofia befinner sig. Vi ska planera Paris och suga åt oss så mycket som möjligt av huset, eftersom farfar förmodligen ska flytta i höst. Även fast jag kommer förneka det in i det längsta.
Sedan ska las amigas (oj vad mycket spansk grammatik jag inte kommer ihåg) ses och bli bjudna på fransk soppa och se mello. Samt spela sims 3.
På söndag däremot, ska jag plugga fysik hela dagen eftersom det inte riktigt går att göra det nästa helg. Men är rätt taggad faktiskt! Gillar att plugga, för det mesta.
Och så tänkte jag köpa en lott och vinna massa pengar. Framförallt det faktiskt.
-

RSS 2.0